Press "Notify when price drops" button to track Orbital Racer price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 9 jun. 2021

Genre: Action / Sports

Rating:

Publisher: PLAYWAY S.A

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Polish, Russian, Spanish

Voice: English

Highest price

€14.99

Lowest price

€5.99

Lowest PS+ price

€4.79

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 2

Orbital Racer

Release date: 9 jun. 2021

Genre: Action / Sports

Rating:

Publisher: PLAYWAY S.A

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Polish, Russian, Spanish

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Orbital Racer is een racesimulator die zich in de ruimte afspeelt. Het combineert de bewegingsvrijheid van 6DOF ruimtesimulatoren met de sensatie van racen.

De game biedt twee spelmodi:

ACTIE
Bij deze modus draait alles om snelle, bevredigende gameplay. Spring gewoon in de cockpit en gebruik je snelheid en beschikbare power-ups, inclusief explosieve raketten en mijnen om je tegenstanders te verslaan.

SPLIT-SCHERM
Reis door de diepten van de ruimte en race tegen een vriend door het scherm te delen in lokale gameplay. Twee pads, twee ruimteschepen en slechts één persoon om te winnen. Wie van jullie zal beter zijn in intergalactische rivaliteit?

Andere belangrijke kenmerken van het spel:
- 8 verschillende locaties, allemaal gebaseerd op echte plaatsen in ons zonnestelsel
- in totaal 24 nummers
- 3 verschillende scheepsmodellen, elk met 3 extra varianten
- een uitdagende maar flexibele AI
- aanpasbare races
- een boeiende carrièremodus


Offlinemultiplayer (2 spelers)


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.