Press "Notify when price drops" button to track Off And On Again price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 18 jun. 2021

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: subSilico

Cheats:

Subtitles: English, German

Highest price

€9.99

Lowest price

€2.49

Lowest PS+ price

€2.49

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 2

Off And On Again

Release date: 18 jun. 2021

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: subSilico

Cheats:

Subtitles: English, German

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Met de opkomst van internet kende het digitale universum een ​​exponentiële groei. De burgers koesterden zich in hun nieuwe rijkdom en macht, met toegang tot voorheen onvoorstelbare kennis. Even leek het alsof alles mogelijk was.

Deze gouden eeuw duurde niet. Kennis werd corrupt, veel ervan waren leugens die verkleed waren als waarheid. Angst, paranoia en haat besmetten de wereld met programma's die jaloers werden op de middelen die aan anderen werden toegewezen. Tijdens deze onrust ging de echte dreiging ongezien voorbij.

Een stille indringer keek en wachtte, terwijl hij zijn aanval plantte. De oorlog die volgde was kort en verwoestend. Nu is er maar één hoop. Een held moet het systeem opnieuw opstarten om het """" Uit en weer aan """" te zetten en de tijd te resetten tot voordat de corruptie ooit begon. Ben jij die held? """"

Off And On Again vertelt het verhaal van een held die de taak heeft om opnieuw op te starten. De gamewereld wordt gecreëerd en vernietigd tijdens het spelen, waarbij de held de mogelijkheid heeft om delen van de wereld uit en weer in te schakelen. Je zult beide hersens en vaardigheid moeten gebruiken om de vijanden en obstakels op je pad te overwinnen.


Offlinemultiplayer (2-4 spelers)
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.