Press "Notify when price drops" button to track Star Hunter DX price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 26 aug. 2021

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: CHORUS WORLDWIDE GAMES

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Japanese, Spanish

Highest price

€11.99

Lowest price

€1.79

Lowest PS+ price

€0.89

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.75 / 5

Ratings: 8

Star Hunter DX

Release date: 26 aug. 2021

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: CHORUS WORLDWIDE GAMES

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Japanese, Spanish

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Luna Starr, voormalige ruimtepiratenkapitein die premiejager is geworden, heeft een rekening te vereffenen nadat ze door haar moordzuchtige bemanning is verraden. Je reist als Luna naar 5 exotische planeten om je muitende maten te vinden en te verslaan in Bullet Hell-luchtgevechten tot de dood!

~ Terugkeer van de Bullet Hell-premiejager ~

- Het verhaal tot nu toe
Luna Starr, voormalige ruimtepiratenkapitein die premiejager is geworden, heeft een rekening te vereffenen nadat ze door haar moordzuchtige bemanning is verraden. Als Luna reis je naar 5 exotische planeten om je muitende maten te vinden en te verslaan in Bullet Hell-luchtgevechten tot de dood!

- Stop! Bullet Time
Luna moet het opnemen tegen een zwaarbewapende overmacht, dus is het maar goed dat ze een troef achter de hand heeft: een ruimteschip dat het verloop van de tijd kan veranderen! Laad de Bullet Time-meter op door vijanden te vernietigen of hun aanvallen op te vangen met een bomexplosie, en activeer Bullet Time! Vijanden en hun projectielen gaan in slowmotion, terwijl jij nog op normale snelheid vliegt en schiet.

Galactische goudkoorts
Waarom zou je lood ontwijken als je het ook in goud kunt veranderen? Tijdens Bullet Time worden de kogels van vijanden die je verslaat, in gouden kubussen veranderd die je kunt verzamelen! Speel je het op safe en verzamel je snel kubussen om te overleven, of laat je het scherm vol raken met slechteriken voor een enorme scoreboost?

Eye of the Tiger
Star Hunter DX is ouderwets moeilijk, maar wil wel dat je uiteindelijk succes hebt: de uitgebreide oefenmodus helpt beginners met overleven en laat de pro's hun runs perfectioneren. Ga tot het uiterste en klim naar de top van de klassementen!

- Superstreamen
Waarom zou je bovenaan de klassementen stoppen als je ook nog live met je skills kunt pronken of runs kunt oefenen? Star Hunter DX werkt heel goed met populaire streamingsoftware zodat je makkelijk op je favoriete site kunt uitzenden.


Eén offline speler


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.