Press "Notify when price drops" button to track The Amazing American Circus price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 16 sep. 2021

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: KLABATER

Cheats:

Highest price

€19.99

Lowest price

€2.99

Lowest PS+ price

€2.24

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.58 / 5

Ratings: 24

The Amazing American Circus

Release date: 16 sep. 2021

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: KLABATER

Cheats:

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Je grootste angst is de onverschilligheid van het publiek. Je beste wapen is een duizelingwekkend amusement. Je artiesten zijn je leger. Kijk, het circus is naar de stad gekomen!

In The Amazing American Circus bouw je een circusimperium vanaf de grond op. Tegenstanders van vlees en bloed, maar ook personages bekend uit de Amerikaanse folklore, zullen je succes in de weg staan. Als beginnend eigenaar van een klein en vervallen circus, zul je het moeten opnemen tegen reuzen uit deze industrie, zoals Ringling Bros. en P.T. Barnum. Kun jij ze verslaan?
Verken de VS
De Verenigde Staten waren een nieuw, zich ontwikkelend land met kolonisten die gestaag de Amerikaanse grens verlegden... Om hun publiek in die tijd te bereiken, hadden showmannen weinig andere keus dan licht en snel te reizen. Je bezoekt legendarische plaatsen en ontmoet echte historische figuren die deel uitmaken van het Amerikaanse circuserfgoed.
Vermaak het publiek!
Zorg voor een perfecte show in een speciaal kaartduel tussen jou en het publiek. Hun verveling is jouw vijand, en jouw optredens en trucs zijn de beste wapens. Kies je kaarten verstandig en probeer de stemming van het publiek te doorgronden. Wat aantrekkelijk is in het diepe zuiden zal niet noodzakelijk werken in het geïndustrialiseerde noorden!
Verzamel een unieke groep!
Als de reizende Circuseigenaar moet je wanhopig op zoek naar nieuwe leden terwijl je concurreert met andere circussen. Je verzamelt een exotische crew van vreemde individuen die voor jou willen optreden, maar kun jij de beste shows geven terwijl je van kust naar kust reist?
Beheer en breid je Circuskamp uit!
The Amazing American Circus brengt een unieke mix van RPG, tycoon, en een kaartspel. Bouw een sterk kaartspel, verbeter de statistieken van je groep en beheer je circuskamp. Speel nieuwe wagens vrij en krijg toegang tot nieuwe vaardigheden, buffs en voorwerpen.

Het Verbazingwekkende Amerikaanse Circus in cijfers:
- 200+ met de hand geïllustreerde kaarten
- Werf en train meer dan 15 verschillende soorten circusartiesten, waaronder mimespelers, krachtpatsers en acrobaten
- 8 verschillende circuswagens om te upgraden (in totaal 18 unieke upgrades)
- 32 verschillende soorten publiek, die je moet aantrekken en vermaken
- 90 steden en dorpen om te bezoeken
- 21 verhaal-gerelateerde zijmissies
- 16 buitenbeentjes om te verzamelen in de Bizarre Baazaar wagon
- 4 machtige tegenstanders om te verslaan (één per regio) - de legendarische P.T. Barnum, Buffalo Bill, Koningin Victoria, en meer...
- 1 maar episch avontuur verwant aan Baz Luhrman's musicals, Ennio Morricone's westerns, en de klassieke road movies
- 60 minuten soundtrack geïnspireerd door country- en volksmuziek uit verschillende delen van de VS


Eén offline speler
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.