NL PS5 / PS4
AWAY: The Survival Series

SAVE: 75%

Ends: 29 mei 2024

Press "Notify when price drops" button to track AWAY: The Survival Series price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 28 sep. 2021

Genre: Adventure / Simulation

Rating:

Publisher: BREAKING WALLS (9286721 CANADA INC)

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English, French

Highest price

€29.99

Lowest price

€7.49

Lowest PS+ price

€14.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

AWAY: The Survival Series

Release date: 28 sep. 2021

Genre: Adventure / Simulation

Rating:

Publisher: BREAKING WALLS (9286721 CANADA INC)

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English, French

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Speel als een kleine suikereekhoorn in je eigen natuurdocumentaire. Zweef tussen de bomen, vecht tegen gevaarlijke roofdieren en verken prachtige omgevingen terwijl je aan je hoogvliegende reis begint om je familie te redden.

REIS NAAR DE WILDERNIS
Volg het verhaal van een jonge suikereekhoorn op een reis om zijn familie te redden. Je avonturen voeren je door uitgestrekte omgevingen en je ontdekt een levendige wereld die bruist van het leven. Maar pas op voor de gevaren die voor je liggen…

SPEEL DE HOOFDROL IN JE EIGEN NATUURDOCUMENTAIRE
Zweef tussen de bomen, vecht tegen gevaarlijke roofdieren en verken prachtige omgevingen door de ogen van een suikereekhoorn terwijl een verteller elke stap omschrijft.

SPEEL ALS ANDERE DIEREN IN DE ONTDEKKINGSMODUS
Zwerf vrij rond over de wereld terwijl je speelt als insecten en dieren zoals kevers, krabben, kikkers, hagedissen en nog veel meer! Ontdek de unieke biomen van het eiland en verken overblijfselen van een lang vervlogen wereld.

ONTDEK VERBORGEN MYSTERIES
Baan je weg door de wereld en voltooi het hoofdverhaal, of verken de begane paden en ga op zijmissies om de verborgen mysteries van AWAY te ontrafelen.

VECHT OF VLUCHT
Jaag op kleine prooien, vecht tegen grote vijanden en gebruik je sluipvaardigheid en behendigheid om onopgemerkt langs roofdieren te sluipen.

BETOVERENDE ORKESTRALE SOUNDTRACK
Geniet van een meeslepende soundtrack van Mike Raznick, bekroond componist en audiodirecteur van natuurdocumentaires zoals BBC's Planet Earth II en Life.

Het spel is speelbaar in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans. Portugees, en Russisch.


Eén offline speler


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.