NL PS4
Evertried

SAVE: 50%/55%

Ends: 29 mei 2024

Press "Notify when price drops" button to track Evertried price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 21 okt. 2021

Genre: Strategy

Rating:

Publisher: DANGEN ENTERTAINMENT

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Highest price

€19.99

Lowest price

€7.99

Lowest PS+ price

€8.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.5 / 5

Ratings: 4

Evertried

Release date: 21 okt. 2021

Genre: Strategy

Rating:

Publisher: DANGEN ENTERTAINMENT

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Evertried is een isometrische rogue-lite die zich afspeelt in het hiernamaals. De speler beklimt een toren en moet vijanden verslaan via turn-based gevechten. Elke verdieping bevat een uitdaging die je moet zien te overwinnen via list, strategie en positionering. Maak slim gebruik van aanvallen, beweging, skills en gevaren om verdiepingen schoon te vegen en de toren verder te beklimmen richting je lot.

In Evertried bepalen je acties de richting waarin vijandelijke eenheden zich bewegen. Met andere woorden: alles beweegt jou na. Speel snel of methodisch via een turn-based actiegevechtsysteem. De sleutel tot je succes: afwisselen tussen bewegen, aanvallen, sprinten, je skills inzetten en vijanden richting gevaren lokken.

Jij bepaalt het tempo. Leer vooruitdenken. Ontwikkel strategieën om je tegenstanders te snel af te zijn en je pad omhoog te volgen!

Beproef je strategische macht
Door vijanden te raken of verslaan verhoog je je Focus, wat het aantal scherven bepaalt dat je krijgt en speciale krachten, Modifiers, ontgrendelt. Je Focus zakt als je niets doet of alleen beweegt, je wordt dus gestimuleerd om actief te blijven. Vijanden richting vallen lokken en geraakt laten worden door gevaren heeft ook gevolgen voor de meter, en biedt extra strategische opties.

Wees vijanden te slim af met sprints en skills
Strategisch bewegen en aanvallen is belangrijk. Overbrug de kloof met een sprint - een mechanisme om een 2x zo lange afstand te overbruggen. Passeer obstakels of ga voor een betere positie. Vergeet de Skills en Modifiers niet - vaardigheden en passieve effecten die je kunt gebruiken om verder te komen. Skills kun je meenemen naar nieuwe pogingen, Modifiers worden sterker op basis van je Focus.

Beklim je pad naar je lot
De toren heeft 50 verdiepingen die zijn verdeeld in 5 gebieden. Elk gebied is uniek en introduceert nieuwe vijanden. Hoe hoger in de toren, hoe complexer de verdiepingen. Elk gebied heeft een winkel waar je je scherven kunt uitgeven in ruil voor gezondheidsherstel, Skills en Modifiers. Plan goed om je kansen om de top te bereiken te vergroten.

Overwin de Guardians, overwin je zwakheden
Elk gebied eindigt met een Guardian, een eindbaasgevecht om je ware strategische macht te laten zien. Als je al je gezondheid kwijtraakt, lost je Warrior op en verlies je eerder verkregen krachten. Je Warrior verschijnt weer op de begane grond voor een nieuwe klim. Je Skills neem je trouwens wel mee naar een volgende poging. Sta opnieuw op, Warrior, en zie je lot onder ogen.


Eén offline speler


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.