Press "Notify when price drops" button to track Shovel Knight Pocket Dungeon price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 13 dec. 2021

Genre: Puzzle / Adventure

Rating:

Publisher: YACHT CLUB GAMES

Cheats:

Highest price

€19.99

Lowest price

€9.99

Lowest PS+ price

€8.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.17 / 5

Ratings: 12

Shovel Knight Pocket Dungeon

Release date: 13 dec. 2021

Genre: Puzzle / Adventure

Rating:

Publisher: YACHT CLUB GAMES

Cheats:

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Duik met Shovel Knight naar de diepten van de Pocket Dungeon in een puzzelavontuur boordevol actie dat zijn weerga niet kent! Sluit je aan bij je mysterieuze gids Puzzle Knight terwijl je door massa's tegenstanders graaft, nieuwe uitrustingen koopt en tegen zowel bekende als nieuwe eindbazen vecht. Verken een verhaal met eindeloos veel wendingen, voer missies uit als je favoriete helden en daag zelfs een vriend uit voor dynamische duels in Shovel Knight Pocket Dungeon!

- Betreed een wereld vol vallende blokpuzzelspellen, met plotwendingen zoals je die alleen in dungeons vindt! Bots tegen vijanden om tegen ze te vechten en schade uit te wisselen via een uniek gevechtssysteem. Een gloednieuwe hybrid die zijn weerga niet kent. Groepeer tegenstanders voor enorme kettingaanvallen terwijl je sleutels, power-ups en drankjes pakt om je energie aan te vullen!

- Bestuur meer dan 10 van je favoriete helden uit het Shovel Knight-universum, elk met een unieke kracht en speelstijl.

- Rust jezelf uit met een schat aan items en uitrustingen. Combineer je uitrustingen en bereid je voor op confrontatie.

- Speel op diverse manieren met de Story Mode, een competitieve Versus Mode voor 2 spelers, een Daily Challenge en nog veel meer!

- Een krachtige nieuwe visuele stijl vormt een aanvulling op een nieuw verhaal. Leer de kneepjes van je vriend Puzzle Knight terwijl je uit de mysterieuze Pocket Dungeon probeert te ontsnappen. De kenmerkende verhaalvertelling en humor van Shovel Knight staan centraal!


Offlinemultiplayer (2 spelers)
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Verbeterde gameplay op PS4 Pro-console


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.