Press "Notify when price drops" button to track The Sealed Ampoule price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 3 feb. 2022

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: PLAYISM

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, Japanese

Voice: English

Highest price

€16.99

Lowest price

€10.19

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 2

The Sealed Ampoule

Release date: 3 feb. 2022

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: PLAYISM

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, Japanese

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
CAVYHOUSE, makers van Forget Me Not: My Organic Garden en The Midnight Sanctuary, presenteren hun nieuwste "Clicker-stijl Dungeon Agriculturalization Rogue-like Game"!

Level-up niet alleen je personage, maar ook je kerker zelf om enorme bumper oogsten van items en Magic Circles in overvloed te scoren!

Door voortdurend dieper en dieper in de kerker te verkennen, kun je je kerker opnieuw vormgeven (landbouwen), je strategische efficiëntie verhogen en het geleidelijk transformeren in een overvloedige en winstgevende boerderij in dit uiterst unieke en originele Rogue-achtige spel dat elementen van kerkerverkenning en clicker-stijl gameplay combineert.

Verhaal
Er was eens een beginnende alchemist genaamd Irene.
Nadat ze onlangs haar geliefde moeder had verloren, besloot ze haar eigen bedrijf te beginnen om zo haar verdriet te vergeten en onafhankelijker te worden.
Op een dag vond ze een goedkope tweedehands kerker te koop in een online alchemistenwinkel genaamd "Mercuri", en ze kocht hem onmiddellijk.
Echter, als een deal te goed lijkt om waar te zijn, wel...
De kerker bleek vol vreemde vijanden te zitten, die Irene moest verslaan voordat ze voorwerpen voor haar alchemie-oefeningen kon verzamelen.
Als ze uiteindelijk uitgeput de diepere diepten van de kerker bereikt, stuit ze op een poppenachtige tweeling en het mysterieuze lijk van een onbekende man.
Dit is waar Irene's duistere kerker moord mysterie begint...

Spelsysteem
Het basis spelsysteem is vrij simpel: Verken de kerker > Oogst voorwerpen > Ga terug naar huis en handel verschillende "voorbereidingen" af > Verken de kerker nog wat meer.

Tijdens de voorbereidingsfase, kun je je kerker ontwikkelen en uitbreiden of nieuwe vaardigheden voor Irene verwerven. Het leren van nieuwe vaardigheden stelt je in staat om dieper de kerker in te duiken en tegen hardere vijanden en eindbazen te vechten.

Uitbreiding van de kerker
Er zijn twee verschillende "levels" voor elke kerker verdieping: Farm level en Magic level.

Het verhogen van het Farm level verhoogt het aantal voorwerpen dat beschikbaar wordt gesteld; het verhogen van het Magic level verhoogt het aantal bruikbare magische cirkels.

Als je er uiteindelijk in slaagt om beide levels te maximaliseren voor een bepaalde verdieping, dan kun je deze verdieping agrificeren. Eenmaal verbouwd, wordt de verdieping een waar paradijs, met grote hoeveelheden voorwerpen en vrij van vijanden.

Verschillende Vaardigheden
Er zijn meer dan 100 soorten vaardigheden, zoals Aanval, Genezing, Betovering, Voorwerpenbeheer, enz. Elke speler kan zijn eigen unieke speelstijl ontwikkelen, gebaseerd op hoe hij zijn verschillende vaardigheden beheert en combineert.

Bereid je goed voor, ga erop uit en verken de kerker, en level zowel je personage als je kerker...

Het is een geheel nieuw soort Rogue-achtige verkenning en avontuur!


Eén offline speler
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.