Press "Notify when price drops" button to track CyberHive price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 17 jun. 2022

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: Samustai LTD

Cheats:

Subtitles: English, Russian

Highest price

€8.99

Lowest price

€1.79

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4 / 5

Ratings: 2

CyberHive

Release date: 17 jun. 2022

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: Samustai LTD

Cheats:

Subtitles: English, Russian

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Overleef, verzamel middelen, breid je bemanning uit, verbeter je ruimteschip en baan de weg door de ruimte - vol vijandige rassen. Je pad zal bestaan ​​uit moeilijke keuzes en iedereen heeft invloed op de uitkomst.
...en misschien kun je het mysterie van dit universum oplossen.

VLIEGEN ONDER DE STERREN

Jij bent de commandant van de "Melistar" ("The Star Bee") en je hebt een zwerm intelligente antropomorfe bijen. Je schip is je thuis en je missie is om zijn vechtvermogen in de gaten te houden om vijandelijke aanvallen af ​​te weren; om op koers te blijven en effectief middelen te verzamelen om ervoor te zorgen dat zowel de koningin als de soldaatbijen voldoende voedsel hebben; en natuurlijk om de status van uw bemanning in de gaten te houden, wiens leden ernaar streven om in de problemen te komen of het te regelen.

ANDERE SOORTEN

Het schip reist door een verbazingwekkend universum vol vreemde insectenrassen. Met wie je een alliantie aangaat en met wie je vecht, is grotendeels aan jou! The Merchant Guild vecht tegen de League of Smugglers; de intelligente mieren concurreren met sprinkhanen om ruimtekolonies; de sinistere cultus van Blood Suckers verspreidt zich over de melkweg...
We zullen moeten vechten en ruilen - en elk van deze beslissingen kan een keerpunt in het verhaal zijn.

OVERLEVEN EN VERHALEN VERHALEN

* Je kunt proberen te overleven. Ruimtecycli wisselen elkaar af, de middelen raken op - en de bemanning neemt toe; maar geluk en nauwkeurige berekening staan ​​aan jouw kant! Upgrade je schip vakkundig en zet de juiste koers - en je kunt een bepaalde tijd in leven blijven, of misschien zelfs een record breken!
* Als je van vertakkende plots en wereldverkenning houdt, dompel je dan moedig onder in de verhaallijn. Het CyberHive-universum is een mysterieuze en diepe setting. Verzamel oude artefacten en stukjes kennis op verre planeten over het verleden - en ontdek hoe de wereld is geworden en met welk ongeluk ze wordt geconfronteerd. Misschien kun je het afwenden... of niet.

VEEL EVENEMENTEN

Terwijl je middelen probeert te vinden en te overleven, zul je veel gebeurtenissen op het schip meemaken: van intriges binnen de bemanning en problemen met passagiers tot een grote smokkelwaar "opstelling" of een botsing met de geest van een legendarisch piratenschip. Sommige gebeurtenissen vormen een verhaal en sommige gebeuren willekeurig. Maar ook de keuzes binnen elk evenement zullen afgewogen moeten worden...

...Onderwerpen met de taille van een wesp en een dodelijke steek; roofzuchtige rivalen en factiegevechten; het verkennen van de verste uithoeken van de melkweg; gevaarlijke uitdagingen en verantwoorde beslissingen.
Welkom in de wereld van CyberHive!
Commandant, we rekenen op u.


Eén offline speler


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.