Press "Notify when price drops" button to track Super Jagger Bomb PS4 and PS5 price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 6 okt. 2022

Genre: Puzzle / Action / Arcade

Rating:

Publisher: eastasiasoft

Cheats:

Subtitles: English

Highest price

€4.99

Lowest price

€1.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Super Jagger Bomb
Super Jagger Bomb PS4 and PS5

Release date: 6 okt. 2022

Genre: Puzzle / Action / Arcade

Rating:

Publisher: eastasiasoft

Cheats:

Subtitles: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Neem de rol aan van een held in een cape. Je moet bommen verzamelen en ervoor zorgen dat dingen niet ontploffen! In dit retro-arcadespel in jaren 80-stijl help je de moedige held Jagger om vijandige robots en ufo's af te stoppen. Je hopt op platformen, maakt grote sprongen door de lucht en duikt snel naar beneden om vuurbommen te pakken voordat het te laat is!

Super Jagger Bomb heeft 3D-graphics in retrostijl en mechanismen die makkelijk te spelen zijn, maar een uitdaging vormen om goed in te worden. Het biedt een ongecompliceerde gameplay-ervaring die veel voldoening geeft.

Kenmerken:

• Verzamel en ontmantel bommen als een superheld met cape!
• Ren, spring en maak sprint door de lucht in platformlevels in retro-3D-stijl.
• Reis naar locaties over de hele wereld, van oude ruïnes naar stadsgezichten!
• Gebruik power-ups om alle vijandige robots en ufo's op het scherm uit te schakelen.
• Upload je topscore naar het online klassement.

Met dit product krijg je toegang tot zowel de digitale PS4®- als de digitale PS5™-versie van deze game.


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.