Press "Notify when price drops" button to track John Fart : Text-iverse of Crazyness price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 11 nov. 2022

Genre: Action / Adventure / Casual

Rating:

Publisher: Kimulator's Films inc.

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Highest price

€4.99

Lowest price

€3.49

Lowest PS+ price

€2.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

John Fart : Text-iverse of Crazyness
John Fart : Text-iverse of Crazyness : John Fart Avatar
John Fart : Text-iverse of Crazyness : Killer Bee Avatar
John Fart : Text-iverse of Crazyness : Mini The Dog Avatar
John Fart : Text-iverse of Crazyness : Wrestling Fart

Release date: 11 nov. 2022

Genre: Action / Adventure / Casual

Rating:

Publisher: Kimulator's Films inc.

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Speel als John Fart en reis door de tijd om te voorkomen dat gemuteerde bijen de bijenpocalyps veroorzaken. Maar voor deze mega-triga giga epische zoektocht heb je wat hulp nodig... Gelukkig kun je op de een of andere manier boeken binnengaan met iets dat een "Bookalitoo" wordt genoemd en hulp inroepen. Met je grote schetenbrein besluit je natuurlijk een stomme tekenfilmbeer te rekruteren.

Samen zul je gemuteerde bijen bestrijden en voor eens en altijd vrede in deze wereld brengen!

Betreed de beste comedy-actie FMV-videogame mockumentary interactieve filmparodie, ongeacht het avontuur van je leven en speel deze game als de echte pro-gamer die je bent.

Functies:

-Geweldige, levensechte graphics

-Iemand genaamd Fart

-Grappige ahah-grappen die je ahah laten gaan (omdat het grappig is, lol)

- Epische actiescènes die een kaskraker van 1 miljard dollar waard zijn uit een universum waar kaskrakers geen goede actiescènes hebben.

-Tijdreizen

-Tekst reizen

-En misschien nog wat andere dingen, denk ik, ik weet het niet


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.