Press "Notify when price drops" button to track Soccer Story price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 29 nov. 2022

Genre: Role playing games / Adventure

Rating:

Publisher: NO MORE ROBOTS

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Italian, Portuguese, Spanish

Highest price

€19.99

Lowest price

€7.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Soccer Story

Release date: 29 nov. 2022

Genre: Role playing games / Adventure

Rating:

Publisher: NO MORE ROBOTS

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Italian, Portuguese, Spanish

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Het is een jaar geleden dat The Calamity™ de fundamenten van het voetbal zoals we dat kennen uit elkaar heeft gehaald, en sindsdien heeft Soccer Inc. ervoor gezorgd dat geen enkele ziel zelfs maar naar een voetbal mag kijken, laat staan ​​trappen. het.

Voetbal mag dan over de hele wereld verboden zijn... maar nu is er hoop! Een magische voetbal heeft jou gekozen, onze Redder van het voetbal!

Soccer Story is een door fysica gedreven avonturen-RPG, waarin elk probleem kan worden opgelost met je vertrouwde magische bal. Onderweg moet je slechteriken verslaan in 1v1's, strijden in een reeks verschillende sporten (uiteraard met je voetbal), en soms je hersenen net zo veel gebruiken als je ballen

In een wereld die The Beautiful Game al lang vergeten is, kun je ze eraan herinneren waarom voetbal bovenaan staat, en het beste de meest formidabele teams, inclusief de lokale peuters en een groep haaien?

-Laat je voetbal vallen en speel overal! De wereld zit vol met doelen, puzzels en geheimen - het is aan jou om ze te vinden!
-Speel een verhaal voor één speler vol eigenzinnige personages, speurtochten, malafide scheidsrechters en gekke voetbal-aangrenzende sporten
-Bouw je voetbalcarrière op en strijd tegen de felste voetbalteams zoals letterlijke haaien, peuters, gepensioneerden en ninja's
- Red voetbal en herstel vrede en harmonie in de wereld
-Neem een ​​vriend mee voor een lokale multiplayer-matchmodus voor vier spelers met een volledige selectie teams en dierenkapiteins

Ja, Soccer Story heeft ook multiplayer-wedstrijden!

Grijp maximaal 3 vrienden en overtuig ze dat voetbal de ultieme sport is door ze uit te dagen voor lokale multiplayer-wedstrijden!

Met een hele reeks teams en aanvoerders om uit te kiezen, kun je je persoonlijke speelstijl vinden en thuis je eigen toernooien houden op de vele velden, van thuiswedstrijden in Soccertown tot het enorme Soccer Inc Stadium!


Offlinemultiplayer (2-4 spelers)


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.