Press "Notify when price drops" button to track Kamikaze Veggies price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 9 dec. 2022

Genre: Adventure / Unique

Rating:

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English

Highest price

€15.99

Lowest price

€7.99

Lowest PS+ price

€6.39

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Kamikaze Veggies

Release date: 9 dec. 2022

Genre: Adventure / Unique

Rating:

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Rode, communistische groenten willen de wereld overnemen. Alleen een speciaal team groenten - krijgers kan ze tegenhouden. Als je houdt van absurde humor en een vleugje avontuur op je rug, dan ben je hier aan het juiste adres!

Kamikaze Veggies is een spel waarbij de verkeerde beweging de dood betekent. Hou je ogen open! Je moet gefocust zijn om snel op een dreiging te kunnen reageren. Als je slim bent, heb je kans op een succesvolle missie. Gebruik een kamikaze-ontploffing als de situatie in de frontlinie nijpend is. Dit is de specialiteit van de rebellenbemanning.

Rode communistische groenten zijn je vijand. Het zijn wrede en meedogenloze klootzakken. Ze willen de controle over de hele wereld overnemen. Reds zijn beter bewapend en hun troepen bevatten GGO-mutanten - extreem agressieve beesten.

Bereid je voor op een dodelijke ontmoeting. Oorlog is geen plek voor lafaards!

Belangrijkste kenmerken:

-Single-player modus met een interessant verhaal
-Derde persoonsperspectief
-Modusoptie voor gesplitst scherm
-Unieke gameplay gebaseerd op het offeren van kamikazestrijders
-Veel interessante missies
- Veel fascinerende personages met verschillende vaardigheden
-Mooie en contrasterende kunststijlen met geweldige muziek


Offlinemultiplayer (2 spelers)
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.