Press "Notify when price drops" button to track Pizza Tycoon price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 23 feb. 2023

Genre: Simulation

Rating:

Publisher: ASSEMBLE ENTERTAINMENT GMBH

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: Chinese, English, German

Highest price

€14.99

Lowest price

€2.99

Lowest PS+ price

€2.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Pizza Tycoon

Release date: 23 feb. 2023

Genre: Simulation

Rating:

Publisher: ASSEMBLE ENTERTAINMENT GMBH

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: Chinese, English, German

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
De economische simulatie Pizza Tycoon biedt een aantal geweldige nieuwe ingrediënten! Werk je een weg door een uitdagende campagne om uit te groeien van een eenvoudige pizzabakker in de straten van Rome tot de eigenaar van 's werelds meest succesvolle pizzaketen!

Laat je concurrenten zien hoe je pizza's verkoopt en creëer elke keer een unieke smaakervaring voor je klanten als ze een van je restaurants bezoeken. Of je dat doet door middel van doelgroepgerichte reclame en geweldige pizza's in stijlvolle restaurants of door langs de korst van de legaliteit te dansen door af en toe gebruik te maken van sabotage en geweld is geheel aan jou. Het is tijd om de wereld opnieuw te verrijken met lekkere pizza's en goede smaak opnieuw te definiëren.

- Er is nog niemand die je favoriete pizza heeft uitgevonden? Veganistisch, puur vegetarisch of vlees met extra vlees? Creëer je eigen pizza's met de legendarische Pizzamaker met 75 verschillende ingrediënten!
- De singleplayer-campagne laat je in 12 uitgebreide missies stapsgewijs uitgroeien van een eenvoudige pizzabakker in Rome tot 's werelds grootste pizzamagnaat.
- Van Sydney en Berlijn tot Washington DC: verover 's werelds grootste metropolen met je eigen pizzaketen en voldoe aan de unieke smaken en eisen van de mensen!
- Pas je restaurants aan op je gewenste manier: plattegrond, meubilair, personeel, versiering van interieur. Er zit een kleine binnenhuisarchitect in elke pizzabakker.
- Gebruik marktanalyses en geavanceerde marketingstrategieën om je klanten te bereiken met overtuigende reclamecampagnes.
- Schakel je concurrenten uit met bijzonder pikante ingrediënten zoals sabotage en omkoping.
- De vrije spelmodus biedt een alternatief voor de campagne die rijk is aan afwisseling. Je kunt een groot aantal parameters bepalen, zoals startkapitaal, aantal inwoners, concurrenten en nog veel meer, zodat je je eigen uitdagingen kunt creëren.


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.