Press "Notify when price drops" button to track Defend the Rook - Supporter Edition price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 16 mrt. 2023

Genre: Strategy

Rating:

Cheats:

Main game: Defend the Rook

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Russian

Voice: English

Highest price

€19.99

Lowest price

€14.99

Lowest PS+ price

€12.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Defend The Rook
Defend the Rook - Supporter Pack

Release date: 16 mrt. 2023

Genre: Strategy

Rating:

Cheats:

Main game: Defend the Rook

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Russian

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Een roguelike tactiek board combat gecombineerd met tower defense elementen. Versla de binnenvallende hordes om in leven te blijven en het land te redden!

Zet je helden in om de vijand te slim af te zijn!
Geniet van meer tactiek dan je gemiddelde TD spel, terwijl je door golven van vijanden vecht.

Draai de rollen om tegen de indringers met behulp van verwoestende spreuken! Overwin de kansen en ben de vijand te slim af.

Bouw en upgrade je torens om de aanval te overleven!
Om te overleven moet je meer gebruiken dan alleen je heldenverstand en dapperheid! Zorgvuldige plaatsing van torens en upgrades zal nodig zijn om de overwinning te verzekeren.

Plaats vallen en barricades om je kasteel te verdedigen!
Gebruik deze verstandig om de indringers te trechteren en te verwarren. Vernietig hun gelederen en breek hun zorgvuldig onderhouden gelederen!

Word een kampioen om het koninkrijk te redden!
Heb jij het in je om het land te redden? Spring er meteen in en geniet van een reeks procedureel gegenereerde roguelike turn-based gevechten als geen ander! Elk gevecht is uniek.

Supporter Edition bevat Artbook, Devbook met BTS info over spel en Soundtrack!


Eén offline speler


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.