NL PS5
DYSCHRONIA: Chronos Alternate

SAVE: 55%/60%

Ends: 5 jun. 2024

Press "Notify when price drops" button to track DYSCHRONIA: Chronos Alternate price or check other PS5 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 17 mrt. 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: PERPETUAL

Cheats:

Highest price

€39.99

Lowest price

€17.99

Lowest PS+ price

€15.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Bundle Tracker
Dyschronia
DYSCHRONIA: Chronos Alternate Episode I

Release date: 17 mrt. 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: PERPETUAL

Cheats:

Speel alle drie de afleveringen van het sciencefiction misdaadonderzoek in anime-stijl. Aflevering I, II en III zijn ingebrepen in dit product. Aflevering I en II zijn nu te spelen en Episode III volgt later in 2023.

Je woont in Astrum Close. Een kunstmatige waterstad afgesloten van de buitenwereld onder een enorme koepel. Deze veilige haven wordt gezien als het laatste paradijs voor de mensheid nu deze op de rand van de ondergang staat.

Astrum Close is een wetenschappelijk geavanceerde stad met een misdaadcijfer van 0,001%. Revolutionaire nieuwe technologie voorspelt misdaad nog voordat deze gebeurt, dankzij de onvermoeibare inspanningen van stadsoprichter Albert Rumford.

Maar de fundamenten van Astrum Close worden aan het wankelen gebracht als Rumford zelf vermoord wordt aangetroffen in een misdaad die onmogelijk zou moeten zijn.

Je naam is Hal Scion en je bent een onderzoeker met een verschil. Je staat bekend als een "variantmens", iemand die het unieke vermogen heeft om zowel in het verleden te kijken als het te veranderen. En jouw unieke vaardigheden zijn precies wat nu nodig is.

Er zijn dreigende krachten die je mentale flexibiliteit op de proef zullen stellen. Verstop, ren, sluip en ontsnap aan gevaar terwijl je bewijsmateriaal verzamelt. Beschuldig vervolgens de daders in spannende rechtszaalsequenties waarin je hun schuld moet bewijzen, zelfs als ze je bij elke stap tegenwerken.


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld
VR Headset and VR Controller required
VR Headset vibration optional
VR Controller vibration required
VR Controller trigger effect optional
Player modes: sitting, standing, roomscale


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.