Press "Notify when price drops" button to track Wobbly Life price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 22 mrt. 2023

Genre: Adventure / Casual / Family

Rating:

Publisher: Curve Digital

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English

Highest price

€17.99

Lowest price

€13.59

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4 / 5

Ratings: 1

Wobbly Life

Release date: 22 mrt. 2023

Genre: Adventure / Casual / Family

Rating:

Publisher: Curve Digital

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Wobbly Life is een levendige open wereld op fysica gebaseerde sandbox. Verken Wobbly Island met je vrienden, ontdek leuke locaties. Wees een hardwerkende Wobbly en werk in verschillende banen in de stad om geld te verdienen om je kleding en voertuigen te kopen/aan te passen. Zelfs sparen en een huis kopen!

NATUURKUNDE
Wobbly Life is in wezen een natuurkundig sandbox-spel, dus bijna alles in het spel kan worden gepakt en gespeeld! De wereld is gevuld met rekwisieten en minigames, dus kijk wat je kunt vinden.

MULTIPLAYER
Wobbly Life ondersteunt maximaal 2 spelers (4 spelers voor PS5™) in zowel online als lokale split-screen co-op. Elke speler verdient zijn eigen geld en kan zijn eigen kleding, voertuigen, huisdieren en huizen kopen. Elke job kan gespeeld worden met 2 spelers (4 spelers voor PS5™-consoles) en spelers kunnen zelfs totaal verschillende jobs/missies tegelijkertijd uitvoeren!

VACATURES
Met banen verdien je geld in Wobbly Life. Er zijn heel veel banen op Wobbly Island, elk met hun eigen unieke uitdagingen!

WINKELEN
Als je eenmaal je bankrekening hebt vetgemest, kun je gaan winkelen. Je kunt meer dan 250 kledingstukken kopen en ontgrendelen om je Wobbly aan te passen. Koop dan je eigen persoonlijke voertuig om door de stad te rijden om te pronken met je nieuwe look!

Als je echt veel geld hebt verdiend, koop dan een nieuw huis. Wil je chillen in het bos in je houten hut, of het luxe leven leiden in je eigen landhuis met een helikopterplatform, Wobbly Island heeft een thuis voor iedereen!

HUISDIEREN
Iedereen heeft een trouwe metgezel nodig, en je kunt er een kopen bij de Pet Shop. Kies uit een brede selectie huisdieren om te kopen en te ontgrendelen.

MUSEUM
Het Wobbly Museum is al zijn artefacten kwijt! Misschien kun je helpen? Koop schatkaarten en los aanwijzingen op om alle verloren schatten van de musea te vinden en leuke beloningen te ontgrendelen.

MISSIES
Ontdek verhaalmissies terwijl je het eiland verkent. Help mee bij het observatorium of kijk wat er zich in de berg afspeelt! Elke missie zal je belonen met unieke ontgrendelingen.


Offlinemultiplayer (2 spelers)
Onlinemultiplayer (2 spelers). Er is een betaald PlayStation Plus-lidmaatschap vereist. Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.
Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.