Press "Notify when price drops" button to track MINABO - A walk through life price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 28 apr. 2023

Genre: Casual / Simulator

Rating:

Publisher: SELECTAVISION, S.L.U.

Cheats:

Subtitles: Catalan, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Portuguese, Russian, Spanish

Highest price

€14.99

Lowest price

€9.89

Lowest PS+ price

€11.24

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

MINABO - A walk through life

Release date: 28 apr. 2023

Genre: Casual / Simulator

Rating:

Publisher: SELECTAVISION, S.L.U.

Cheats:

Subtitles: Catalan, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Portuguese, Russian, Spanish

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Minabo - Een wandeling door het leven is een sociaal simulatiespel waarbij je het levenspad bewandelt terwijl je knolraap groeit en gedijt (of niet) in zijn sociale relaties.

Het leven begint wanneer je ontkiemt, de tijd verstrijkt bij elke stap die je zet en je kunt op elk moment je tempo bepalen. Je leeft en leert: omring je met andere rapen en ga met hen om om je persoonlijkheid te smeden. Je verworven sterke en zwakke punten zullen je toekomstige interacties beïnvloeden.

Bouw je sociale kring op door de relaties die er voor jou het meest toe doen te onderhouden en te verzorgen, en loop weg van de relaties die dat niet doen. Je kunt vele radijsjes adopteren en je leven met hen doorbrengen, een gezin stichten en kleine raapjes fokken of snel leven en jong sterven. Er zijn duizenden manieren om te leven en geen enkele is juist! Leef gewoon zoals je wilt! (en aanvaard de gevolgen van je beslissingen als je oprot).

Leven en gedijen in sociale relaties is niet gemakkelijk, dus biedt Minabo - Een wandeling door het leven verzamelbare hoeden die verschillende effecten hebben als ze gedragen worden. Gemakkelijk verliefd worden, ervoor zorgen dat iedereen je haat, een elegantie plus krijgen of zelfs je levensverwachting veranderen...

In Minabo - Een wandeling door het leven zijn geen twee levens hetzelfde en als ze eindigen, levert elk leven een samenvatting op die je met je vrienden kunt delen.

Wat zou je veranderen aan je verleden? Hoe zou het leven eruit hebben gezien als je niet onbeleefd was geweest tegen die ene vriend uit je jeugd? Wat als je meer tijd had doorgebracht met je familie? Minabo - Met een wandeling door het leven kun je de antwoorden ontdekken als je besluit terug te gaan in de tijd in plaats van een nieuw leven te beginnen.


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.