Press "Notify when price drops" button to track Filthy Animals | Heist Simulator price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 11 mei 2023

Genre: Action / Party / Casual

Rating:

Publisher: Green Man Gaming Publishing

Cheats:

Highest price

€32.99

Lowest price

€9.99

Lowest PS+ price

€15.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

FilthyAnimals

Release date: 11 mei 2023

Genre: Action / Party / Casual

Rating:

Publisher: Green Man Gaming Publishing

Cheats:

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Filthy Animals: Heist Simulator is een chaotische multiplayer Heist-game voor 1-4 spelers, verspreid over 8 verschillende hoofdstukken met in totaal 21 unieke overvalniveaus! Kruip in de huid van gemuteerde dieren en volg de bevelen van Tony, de Filthy Animal Bossman Criminal Mastermind. Richt grote schade aan door een reeks overvallen te beginnen met een buurtwinkel, een bankoverval en vervolgens in te breken in een supergeheime militaire basis, met missies die zich uitstrekken tot in de ruimte!

Online coöp voor 1 - 4 spelers
Het is niet veilig om alleen te stelen, maximaal 3 vrienden mee te nemen en de tent kapot te maken terwijl je alles probeert te stelen wat niet vastgespijkerd is. Speel coöp online of lokaal en breng de chaos! Maar als je wat tijd voor jezelf nodig hebt, maak je geen zorgen, we hebben ook voor jou gezorgd in singleplayer.

Uitdagende overvallen
Succes brengt je grotere en moeilijkere overvallen om je tanden in te bijten. Begin met een winkel, ga verder naar een bank en daarna... the sky is the limit! Letterlijk.

Vijanden en gevaren
Niemand zei dat overvallen gemakkelijk waren. Elk hoofdstuk is gevuld met vijanden die vastbesloten zijn om te stoppen met stelen en gevaren voor het milieu die je van je sokken zullen blazen. Met een zorgvuldige planning en veel gestuntel, zul je in staat zijn om met de beste van hen te breken en te grijpen. Zelfs als je je leven verliest, wees niet bang, laat je team je gewoon door het toilet spoelen en je bent binnen de kortste keren weer fit.

Vaardigheden en power-ups
Het kaartspel is niet tegen je gestapeld, elk gemuteerd dier heeft zijn eigen speciale vaardigheid waarmee je dingen kunt laten ontploffen, niveaus kunt vernietigen en het speelveld gelijk kunt maken. Breng de chaos en laat los, pas op dat je je teamgenoten niet vernietigt. Drink frisdrank en eet taco's en ander pittig Mexicaans eten om je de kracht te geven die je nodig hebt om je een weg naar de overwinning te banen!

Wapens & Gereedschap
Er zijn tal van manieren om elk niveau in Filthy Animals te verslaan, dus verken alles, pak gereedschap en wapens zodat je de route kunt kiezen die bij jou en je bende past. Zorg ervoor dat je het juiste gereedschap voor de klus kiest, een vuurbijl kan je door een deur krijgen, maar voor die vervelende bewakers is een jachtgeweer misschien wel het antwoord!


Offlinemultiplayer (2-4 spelers)
Onlinemultiplayer (2-4 spelers). Er is een betaald PlayStation Plus-lidmaatschap vereist. Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.