NL PS4
Home Sheep Home: Farmageddon Party Edition

SAVE: 20%/35%

Ends: 5 jun. 2024

Press "Notify when price drops" button to track Home Sheep Home: Farmageddon Party Edition price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 26 mei 2023

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: GREENLIGHT GAMES

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Spanish

Highest price

€8.99

Lowest price

€6.74

Lowest PS+ price

€5.84

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Home Sheep Home: Farmageddon Party Edition

Release date: 26 mei 2023

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: GREENLIGHT GAMES

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Spanish

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Sluit je aan bij Shaun het Schaap en zijn vrienden Timmy en Shirley op dit epische avontuur, waarbij je door ondergrondse grotten reist, door de drukke straten van Londen reist en door de ruimte teleporteert, allemaal op zoek naar het groene, groene gras van thuis.

Laten we dit ooien!
Overwin de duivels uitdagende puzzels door te werken als een kudde met nieuwe multiplayerfuncties, waarbij je de unieke vaardigheden van elk schaap gebruikt om uitdagingen op te lossen en door ondergrondse tunnels en verlaten mijnschachten te duwen, springen, knijpen en zwemmen - en zelfs de bewakers van Buckingham Palace te ontwijken.

Geheel nieuwe multiplayer Baaa-tle
Een gloednieuw pakket met Shaun het Schaap-feestspellen boordevol actie brengt wat buitenaardse chaos op de boerderij met een bezoek aan het themapark Farmageddon, waar je het kunt opnemen tegen familie en vrienden in een reeks maffe kermisspellen gehost door Shaun's nieuwe buitenaardse vriend Lu-La, die een noodlanding heeft gemaakt in de buurt van Mossy Bottom Farm.

Liefdevol door Lamb gemaakte animatie
De game is gemaakt door de bekroonde animatiestudio Aardman en heeft een prachtige handgeschilderde en traditioneel geanimeerde kunststijl, spectaculaire omgevingen en innemende karakteranimatie.

Beoordelingen voor Home Sheep Home 2
"Het is als een soort schattige draaikolk die je nooit meer wilt verlaten...er valt iets te zeggen voor een game die zijn uiterste best doet om uit te blinken in stijl en kwaliteit, en Home Sheep Home 2 heeft zeker beide in huis."
4.7/5 - Jay Is Games

“Wat nog indrukwekkender is aan deze game, is hoe weinig er wordt hergebruikt. De basispuzzelmechanismen blijven de hele tijd behouden (alleen door op de knop te stappen kun je de deur openen), maar de stroom van de puzzels herhaalt zich niet. Net als Braid en Portal daarvoor, is er een verlangen om de speler altijd nieuwe uitdagingen te bieden, en het werkt. Het ene moment ontwijk je misschien een gigantisch rotsblok, om het volgende moment parachutes in de lucht te grijpen.
9/10 - Thunderbolt-spellen

"Het lijkt erop dat velen van jullie erg uitkeken naar deze titel op de forums, en ik kan zeggen dat het alle concepten uit de eerste game heeft overgenomen en groter en beter heeft gemaakt, en het stelt niet teleur in de uitvoering ervan."
4/5 – Raak Arcade aan


Offlinemultiplayer (2-4 spelers)
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.