Press "Notify when price drops" button to track Dead Cells: The Bad Seed price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 29 jun. 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: MOTION TWIN SARL

Cheats:

Main game: Dead Cells (PS4® and PS5®)

Highest price

€4.99

Lowest price

€2.49

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Dead Cells - The Bad Seed

Release date: 29 jun. 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: MOTION TWIN SARL

Cheats:

Main game: Dead Cells (PS4® and PS5®)

Verken een ontspannend Arboretum, waad door een giftig moeras en neem het op tegen een nieuwe eindbaas in deze nieuwe content voor het begin van de game, die is ontworpen om het Dead Cells-universum uit te breiden en variatie toe te voegen aan de runs voor mensen die de ontwikkeling van de game willen steunen.

Dus je zult in staat zijn om door te spelen:
- The Dilapidated Arboretum: Een ontspannen en vredige kas bewoond door een vredige clan paddenstoelen, met een begrijpelijk verlangen om de Onthoofden te vermoorden.
- Het moeras van de verbannenen: Een schadelijke omgeving die wordt geregeerd door een bende boombewonende mutanten met puntige stokken, stiekeme dart schietende kikkermannen en een stel dodelijke bloedzuigers.
- Het Nest: Domein van Mama Tick, als je Starship Troopers hebt gezien, snap je het idee...

De twee nieuwe levels en hun monsters zijn alternatieven voor Promenade of the Condemned/Toxic Sewers en Ramparts/Ossuary/Ancient Sewers, waarbij de eindbaas is ontworpen om op gelijke voet te staan met The Concierge, dus hopelijk zorgt het voor wat extra pit als je eenmaal het basisspel hebt uitgespeeld.


Eén offline speler


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.