Press "Notify when price drops" button to track Gimmick! SPECIAL EDITION price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 6 jul. 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: Bitwave AB

Cheats:

Subtitles: English, Japanese

Highest price

€24.99

Lowest price

€8.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Gimmick! SPECIAL EDITION

Release date: 6 jul. 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: Bitwave AB

Cheats:

Subtitles: English, Japanese

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Een ouderwetse uitdaging verbeterd voor de moderne speler
SUNSOFT's NES™-klassieker Gimmick! keert terug in deze langverwachte Special Edition van City Connection. Beleef een verbluffende platformgame op basis van fysica met bijgewerkte functies zoals online leaderboards, prestaties, een tijdaanvalsmodus, opslaan en snel laden, een terugspoelfunctie, een prachtige galerij (met cartridges, kunst en gescande handleidingen) en nog veel meer.

Sterrenplatformfysica met een stuiterende ster
Verken een op fysica gebaseerde speeltuin die zijn tijd ver vooruit was. Gebruik als de schattige youkai Yumetaro je krachten om sterren op te roepen om complexe uitdagingen met creativiteit en finesse aan te gaan. Je wonderbaarlijke ster helpt je verborgen plekken te bereiken, kliffen te doorkruisen en trucjes uit te halen waarmee je zelfs de lastigste slechteriken te slim af bent!

Ontdek een verborgen NES™-schat
Gimmick! werd begin jaren 90 exclusief uitgebracht op de Famicom™/NES™ in Japan en Scandinavië. De console werd tot het uiterste gedreven en de Japanse cartridge bevatte SunSoft 5B, een aangepaste geluidschip waarmee Masashi Kageyama een soundtrack vol sterren kon componeren. Gimmick! blijft een van de meest waardevolle (en zeldzaamste) NES™ cartridges ooit gemaakt. De Scandinavische versie heette "Mr. Gimmick".

Ontdek geheimen in een race tegen de klok!
Gimmick! Special Edition bevat een tijdaanvalsmodus voor speedrunners en voltooiers kunnen overal in het spel op jacht gaan naar geheimen. Speel een prachtige verrassing vrij door alles te vinden. Voor een echte uitdaging schakel je alle levenskwaliteitfuncties uit in de "Serious Mode" om de spanning op te voeren!

Moderne verbeteringen:
* Prestaties
* Tijdaanvalmodus
* Online klassementen
* Opslaan en snel laden
* Terugspoelfunctie
* Galerij modus
* Geluidstest


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.