Press "Notify when price drops" button to track Split price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 7 jul. 2023

Genre: Puzzle / Action

Rating:

Publisher: FreeMind S.A.

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English

Highest price

€9.99

Lowest price

€4.99

Lowest PS+ price

€5.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Split

Release date: 7 jul. 2023

Genre: Puzzle / Action

Rating:

Publisher: FreeMind S.A.

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Split is een first-person puzzelspel met de unieke mechanica om kopieën van jezelf te maken en tijd te manipuleren. De gameplay combineert veel verschillende soorten puzzels uit meer en minder bekende puzzelspellen en brengt ze naar een geheel nieuw perspectief.

Na de recente oorlog creëerden ingenieurs van Epsilon Energy het Split onverwoestbare schildsysteem. Het was om individuele gigantische steden die bijna de hele planeet bestreken te beschermen tegen gewapende conflicten. Verschillende steden hebben een verschillend beleid voor hun burgers. In West Ulrage krijgt elke burger bij de geboorte een beschermrobot. In Hal'Tor voeden paren robots elk meerdere kinderen op. Terwijl in Dievez mensen opgroeien in grote centra. De meeste banen zijn overgenomen door machines. Mensen werken voornamelijk als monteur, programmeur of operator.

Het Split-configuratiescherm zit vol met talloze vallen die zowel goede reflexen als kalmte vereisen. Je kunt proberen vijanden te vernietigen of aan ze te ontsnappen door tijdmanipulatie en je eigen klonen te gebruiken om ze af te leiden.

Het ontwerp van de game verwijst naar het brutalisme, een bouwstijl die rond de jaren zeventig populair was. Het werd onder meer gepromoot door het spel "Control". We mixten deze stijl met de digitale omgeving van "Tron: Legacy". De levels zitten vol met hoekjes en gaatjes, die op het eerste gezicht misschien leeg lijken, maar naar interessante plekken leiden.

We werden geïnspireerd door games zoals:
Q.U.B.E.2", "The Talos Principle", "The Turing Test", "Portal", "The Witness" en "Antichamber"


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.