NL PS4
Strike Force 3

SAVE: 40%/55%

Ends: 29 mei 2024

Press "Notify when price drops" button to track Strike Force 3 price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 7 sep. 2023

Genre: Action / Shooter

Rating:

Publisher: DANIEL WENGENROTH

Cheats:

Subtitles: Dutch, English, Finnish, French, German, Hungarian, Italian, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Turkish

Voice: English

Highest price

€19.99

Lowest price

€11.99

Lowest PS+ price

€8.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Strike Force 3

Release date: 7 sep. 2023

Genre: Action / Shooter

Rating:

Publisher: DANIEL WENGENROTH

Cheats:

Subtitles: Dutch, English, Finnish, French, German, Hungarian, Italian, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Turkish

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Welkom in de frontlinie van actievolle oorlogsvoering in Strike Force 3!
Als hoogopgeleide elite-agent kom je terecht in het hart van de moderne strijd tegen het meedogenloze Tariqian Liberation Front (TLF). Bereid je voor op intense vuurgevechten, bloedstollende stealth-missies en uitdagende uitdagingen die je vaardigheden op de proef zullen stellen.
Verken adembenemende woestijnkloven en door oorlog verscheurde steden terwijl je vecht om Al-Tariq te bevrijden uit de greep van terreur. Gebruik een arsenaal aan krachtige wapens en geavanceerde uitrusting om je vijanden te slim af te zijn en gewaagde doelen te bereiken.

Het lot van een hele regio ligt in jouw handen als je begint aan een aangrijpende singleplayer-campagne, gevuld met wendingen die je op het puntje van je stoel houden.

Bereid je voor op de meest intense en actievolle militaire schietervaring met Strike Force 3! Sluit je aan bij een speciale elite-eenheid die de taak heeft een meedogenloze terroristische organisatie neer te halen en de vrede te herstellen in een door oorlog verscheurd land. Met geavanceerde graphics, meeslepende gameplay en adrenaline-pompende missies levert Strike Force 3 een ongeëvenaarde gevechtservaring die je op het puntje van je stoel houdt.

Belangrijkste kenmerken:
- Meeslepende campagne voor één speler: beleef een aangrijpende verhaallijn als lid van de elite Strike Force en strijd tegen een meedogenloze terroristische organisatie.
- Authentieke gevechtservaring: gebruik een breed arsenaal aan wapens en uitrusting, gebruik strategisch denken en neem deel aan intense vuurgevechten in realistische omgevingen.
- Verbluffende graphics en geluidseffecten: dompel jezelf onder in realistische beelden en geluidseffecten die de algehele gameplay-ervaring verbeteren.
- Uitdagende vijandelijke AI: vecht tegen intelligente vijandelijke AI die reageert op je tactieken en je bij elke beurt uitdaagt, waardoor de gameplay fris en uitdagend blijft.

Maak je klaar om je aan te sluiten bij de Strike Force en begin aan een epische missie om de vrede in Tariq te herstellen. Ben jij klaar voor de uitdaging? Haal Strike Force 3 nu in huis en beleef de ultieme gevechtservaring!


Eén offline speler
Verbeterde gameplay op PS4 Pro-console
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.