Press "Notify when price drops" button to track Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes - Digital Deluxe Edition price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 21 apr. 2024

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: 505 GAMES S.R.L.

Cheats:

Highest price

€79.99

Lowest price

€79.99

Lowest PS+ price

€71.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Allraan Artistry Package
Easy Journey Pack
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes - Digital Deluxe Edition
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes - Season Pass
Hope of the Alliance - Special HQ Statue

Release date: 21 apr. 2024

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: 505 GAMES S.R.L.

Cheats:

Haal het meeste uit je avontuur met de Digital Deluxe Edition, met de volgende inhoud:
• Volledig spel Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
• 1x Easy Journey Pack: (6x genezingsitem, 2x opwekkingsitem en 3x evacuatie-item)
• 1x Aangepast hoofdkwartierobject
• Seizoenspas: (3x achtergrond door Kawano, 2x hoofdkwartierverf, DLC – Seign’s Chapter, DLC – Marisa’s Chapter en DLC – Markus’ Chapter)
• Digitaal mini-artbook
• Digitale soundtrack

Ons verhaal begint in een hoek van Allraan, een tapijt van naties met diverse culturen en waarden. Door het zwaard en door magische voorwerpen die "runelenzen" worden genoemd, is de geschiedenis van het land gevormd door de allianties en agressie van de mensen, beestmensen, elfen en woestijnvolkeren die er wonen.

Het Galdeeuwse Rijk is andere naties voorbijgestreefd en heeft een technologie ontdekt die de magie van de runelenzen versterkt.

Nu speurt het Rijk het continent af op zoek naar een artefact dat hun macht nog verder zal uitbreiden. Het is op zo'n expeditie dat Seign Kesling, een jonge en begaafde keizerlijke officier, en Nowa, een jongen uit een afgelegen dorp, elkaar ontmoeten en vrienden worden.

Door een speling van het lot worden ze echter al snel meegesleurd in het vuur van de oorlog en worden ze gedwongen om alles waarvan ze geloven dat het goed en waar is opnieuw te onderzoeken.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes werd het nr. 1 gefinancierde Kickstarter-videospel van 2020 dankzij fenomenale steun van de community. 505 Games vindt het een eer om Eiyuden Chronicle uit te geven en samen te werken met Rabbit & Bear om fans een gedenkwaardige spelervaring te bieden. Het doel van Rabbit & Bear en 505 Games is om ervoor te zorgen dat Eiyuden Chronicle zijn ware potentieel bereikt en een JRPG oplevert die de moeite waard is en waar de community van zal genieten.


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.