Press "Notify when price drops" button to track SteamWorld Build price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 1 dec. 2023

Genre: Strategy / Simulation

Rating:

Publisher: THUNDERFUL PUBLISHING

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Turkish

Voice: English

Highest price

€29.99

Lowest price

€22.49

Lowest PS+ price

€20.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

SteamWorld Build

Release date: 1 dec. 2023

Genre: Strategy / Simulation

Rating:

Publisher: THUNDERFUL PUBLISHING

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Turkish

Voice: English

BOUWEN
Wees de architect van een SteamWorld-mijnstad! Start met bouwen en creëer huizen voor je steambot-burgers, geef ze te eten en bied ze wat opwindend entertainment.
Er bevindt zich een verlaten mijn onder je stad en het gerucht gaat dat deze vol zit met oude technologie die de sleutel bevat om te kunnen ontsnappen aan het naderende onheil. Gebruik de hulpbronnen boven de grond en de overvloedige ertsen uit de mijn om je stad uit te breiden. Stimuleer nieuwe bewoners om mee te doen en steeds dieper te graven, ongekende rijkdommen te op te graven en uiteindelijk te helpen om aan de planeet te ontsnappen!

BEHEREN
Naarmate de stad zich in alle richtingen uitbreidt, vinden allerlei nieuwe steambewoners de weg naar de nederzetting - en
het is steeds lastiger om aan al hun behoeften te voldoen. Om iedereen tevreden te houden, zul je ervoor moeten zorgen dat iedereen echt zo hard mogelijk werkt.
Koop items om de efficiëntie van gebouwen te verhogen. Zorg dat goederen omhoog en omlaag door de mijn kunnen blijven bewegen door de mijnwerkers sneller te laten werken met behulp van bemoedigende stroomstoten. Of ga naar het lokale treinstation en ruil daar spullen om te krijgen wat je nodig hebt. Aan jou de keuze!

ONTGINNEN EN VERKENNEN
Naarmate je steeds dieper en dieper in de mijn naar rijkdommen jaagt, gaat er uiteindelijk ook iets op jou jagen. Verdedig je werkers tegen enge wezens en zorg dat de muren niet instorten naarmate je steeds diepere niveaus van de mijn verkent.

KENMERKEN
• Speelt zich af in het meervoudig bekroonde SteamWorld-universum
• Bouw je eigen unieke SteamWorld-mijnstad
• Verken en ontwikkel een verlaten mijn
• Beheer en optimaliseer steeds complexere hulpmiddelketens
• Overwin de gevaren die je tegenkomt
• Ervaar vijf kenmerkende, op SteamWorld geïnspireerde plattegronden, bomvol geheimen
• Drie evenwichtige moeilijkheidsniveaus om spelers van alle niveaus uit te dagen


Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.