Press "Notify when price drops" button to track Car for Sale Simulator 2023 - Car Mechanic, Wash, Car Flipper price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 7 nov. 2023

Genre: Racing / Simulation / Casual

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English

Highest price

€14.99

Lowest price

€10.49

Lowest PS+ price

€9.74

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

1.56 / 5

Ratings: 9

Car for Sale Simulator 2023 - Car Mechanic, Wash, Car Flipper

Release date: 7 nov. 2023

Genre: Racing / Simulation / Casual

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Stap in de snelle wereld van auto-ondernemerschap met Car for Sale Simulator 2023 - Car Mechanic, Wash, Car Flipper. In dit meeslepende simulatiespel krijg je de kans om je eigen autodealer-imperium vanaf de grond op te bouwen. Koop, verkoop en verhandel een breed scala aan voertuigen, van vintage klassiekers tot hypermoderne sportwagens, terwijl je ernaar streeft de ultieme automagnaat te worden. Houd markttrends in de gaten, onderhandel over deals met klanten en breid uw bedrijf naar nieuwe hoogten uit. Word jij de koning van het autopark in dit spannende auto-avontuur?”

Belangrijkste kenmerken:
• Bouw je auto-imperium: begin met een bescheiden autopark en laat het uitgroeien tot een uitgestrekt autodealerimperium. Pas uw dealerbedrijf aan om klanten aan te trekken.
Breed scala aan voertuigen: verzamel en bied een gevarieerde selectie auto's aan, waaronder sedans, vrachtwagens, sportwagens en exotische voertuigen. Blijf op de hoogte van de nieuwste modellen en klassiekers voor de beste voorraad.
• Marktdynamiek: Houd markttrends, vraag en aanbod nauwlettend in de gaten. Pas uw voorraad aan om aan de voorkeuren van uw klanten te voldoen en profiteer van winstgevende kansen.
• Onderhandelingsvaardigheden: verbeter uw onderhandelingsvaardigheden terwijl u met potentiële kopers communiceert. Koopje voor de beste deals en bouw uw reputatie op als meester-autodealer.
• Uitbreiden en upgraden: Investeer uw winst verstandig om uw activiteiten uit te breiden, nieuwe eigendommen te kopen en uw faciliteiten te upgraden. Vergroot de capaciteit en efficiëntie van uw dealerbedrijf.
• Quests en uitdagingen: De game kan een speciale 'Rare Car Hunt'-modus bevatten, waarin je aanwijzingen of hints ontvangt over de verblijfplaats van deze ongrijpbare voertuigen.
• Realistische graphics: geniet van 3D-graphics en verschillende automodellen die de autowereld tot leven brengen.

Car for Sale Simulator 2023 - Car Mechanic, Wash, Car Flipper
biedt een opwindende en meeslepende ervaring voor iedereen die ervan droomt een buitengewone autodealer te worden. Of je nu een autoliefhebber bent of een zakenmagnaat in hart en nieren, deze game test je vaardigheden en kennis van de auto-industrie terwijl je ernaar streeft groot te worden in de autowereld.


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.