Press "Notify when price drops" button to track Deleted price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 24 nov. 2023

Genre: Action / Shooter / Arcade

Rating:

Publisher: EpiXR Games UG

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Highest price

€9.99

Lowest price

€5.99

Lowest PS+ price

€4.49

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Deleted

Release date: 24 nov. 2023

Genre: Action / Shooter / Arcade

Rating:

Publisher: EpiXR Games UG

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
"Deleted" - een intense, snelle roguelite twin-stick shooter die je vaardigheden tot het uiterste zal drijven! Neem de controle over een krachtige drone en bereid je voor om het op te nemen tegen hordes vijanden die je in de weg staan. Ben jij klaar voor de ultieme uitdaging?

Kies uit vier primaire wapens die bij je speelstijl passen en duik voorover in de actievolle arena's. Maar pas op, één verkeerde beweging kan je laatste zijn! Gebruik je dash- en schildvaardigheden om vijandelijke aanvallen te ontwijken en de game een stap voor te blijven.

Bereid je voor op een verscheidenheid aan vijanden die je reflexen en strategisch denken op de proef zullen stellen. Van vijanden met jachtgeweren tot tegenstanders met geweren, elke vijand biedt een unieke uitdaging. Pas op voor krachtige geschutskoepels en explosieve melee-vijanden die voor niets terugdeinzen om je neer te halen.

Verzamel Bits terwijl je door de arena's vordert om je drone te upgraden met nieuwe wapens en passieve vaardigheden. Ontgrendel verschillende secundaire wapens, zoals raket- of granaatwerpers, elk met zijn eigen energiekosten. Kies verstandig, want je kunt maar één secundair wapen tegelijk uitrusten.

Verbeter de vaardigheden van je drone met een reeks vaardigheden die tot twaalf keer kunnen worden geüpgraded. Kies strategisch welke vaardigheden je wilt upgraden om bij je speelstijl te passen en overwin de uitdagingen die voor je liggen.

Versla alle vijanden om permanente upgrades voor je drone te verdienen, waardoor toekomstige ontmoetingen een beetje makkelijker worden. Maar maak het niet te gemakkelijk, want elke run verhoogt de moeilijkheidsgraad met meer uitdagende vijanden en extra arena's.

Van een bescheiden start met slechts drie arena's, biedt "Deleted" tot 100 arena's die je kunt veroveren. Bereid je voor op een reis boordevol adrenaline die je vaardigheden, reflexen en vastberadenheid op de proef stelt.

Maak je klaar om de spanning van "Deleted" te ervaren - de ultieme rogue-lite twin-stick shooter. Ben jij klaar voor de uitdaging?


Eén offline speler
Via Remote Play kunnen gebruikers verbinding maken met hun PlayStation®4 of PlayStation®5 vanaf een mobiel apparaat, pc of een andere PlayStation®4 of PlayStation®5 en hun games daarop spelen.
Verbeterde gameplay op PS4 Pro-console
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.