NL PS5 / PS4
Arcadian Atlas

SAVE: 40%

Ends: 22 mei 2024

Press "Notify when price drops" button to track Arcadian Atlas price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 30 nov. 2023

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: Serenity Forge

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, German, Japanese, Portuguese, Russian, Spanish

Highest price

€19.99

Lowest price

€11.99

Lowest PS+ price

€17.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 1

Arcadian Atlas

Release date: 30 nov. 2023

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: Serenity Forge

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, German, Japanese, Portuguese, Russian, Spanish

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Een burgeroorlog overspoelt het koninkrijk terwijl gevechtslinies worden getrokken en zwaarden uit de schede worden gehaald. Twee geliefden die door oorlog bij elkaar zijn gebracht, worden verscheurd tussen hun gezworen koningin en de prinses die is opgestaan om de troon terug te nemen. Te midden van dit conflict komt het lot samen: een malafide magiër die de geheimen van het land wil ontrafelen, ontmoet een jong meisje, de tweede erfgenaam van de troon. Met de kracht om werelden te creëren en te vernietigen, vechten de twee om hun verleden te overwinnen.

Ervaar diepgaande tactische gevechten in uitgestrekte en verraderlijke landschappen terwijl je een leger van krachtige troepen opbouwt, waarbij je hun klassen en vaardigheden aanpast om elk voordeel te behalen tegen monsters, meedogenloze vijanden, een geminachte dochter en een koningin die zo wreed is dat ze haar eigen echtgenoot zou vermoorden. de troon veroveren.

Vorm een leger van gespecialiseerde vechters en magiedragers en kies uit meer dan 12 aangepaste klassen om je groep uit te breiden. Reis door de wereld van Arcadia, vecht tegen monsters en ontwijk vallen terwijl je vernietiging op je vijanden laat neerdalen vanaf gevarieerde, op rasters gebaseerde kaarten.

De oorlog is begonnen. Het redden van Arcadia vereist een perfecte strategie, de nieuwste uitrusting en vrienden aan je zijde. Verzamel een team van vertrouwde krijgers om te vechten voor het lot van Arcadia. De Atlas staat op het punt te ontwaken.

Verken het land - Reis door het uitgestrekte en prachtige landschap van Arcadia en vecht tegen tientallen kaarten, waaronder oude ruïnes, dorpjes aan de kust, met sneeuw bedekte bergen en groene bossen.

Neem deel aan strategische gevechten - Gebruik meer dan 150 unieke gevechtsvaardigheden om tactische vallen in te zetten, de vaardigheden van je soldaten te verbeteren en de zwakheden van je vijanden te exploiteren om de overwinning te behalen.

Verzamel de troepen - Bouw een leger uit 12 verschillende klassen; Pas hun beheersing aan via 25 unieke vaardighedenbomen en bewapen ze met wapens, bepantsering en krachtige accessoires om hun vaardigheden te versterken.

Ervaar het meesterwerk - Geniet van de voortreffelijke ambiance van Arcadia met een geïnspireerde, met jazz doordrenkte soundtrack en gedetailleerde karakterportretten in art nouveau-stijl.

Ontdek het epische verhaal - Terwijl het lot met elkaar verweven is, ontvouwen de hartverscheurende verhalen van Vashti, Desmond en heel Arcadia zich in dit rijke verhaal over oorlog en magie in meer dan 70 unieke campagne-ontmoetingen.


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.