Press "Notify when price drops" button to track Pestersim price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 7 dec. 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: SURPRISE ATTACK

Cheats:

Main game: Hiveswap Friendsim

Subtitles: English

Voice: English

Highest price

€23.99

Lowest price

€14.39

Lowest PS+ price

€14.39

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 2

Hiveswap Friendsim
Pesterquest

Release date: 7 dec. 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: SURPRISE ATTACK

Cheats:

Main game: Hiveswap Friendsim

Subtitles: English

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
De complete MSPA Reader Saga met alle 32 afleveringen.

Aanvaard een missie van episch belang in deze compilatie van beide delen van het visuele romanavontuur dat plaatsvindt in het universum van Homestuck/Hiveswap vol zwarte humor, bedacht door de Amerikaanse auteur en tekenaar Andrew Hussie.

Beleef de avonturen van MSPA Reader die op zoek is naar vrienden. Eerst stort je neer op Alternia en bevind je je tussen de personages van de point-and-click-avonturenserie Hiveswap. Daarna ga je heen en weer van de aarde naar Alternia om opnieuw kennis te maken met de klassieke personages uit de Homestuck-strip.

De Pestersim-bundel bevat Hiveswap Friendsim en Pesterquest voor een vriendenprijsje.

Hiveswap Friendsim
Hiveswap Friendsim is een snel visueel romanavontuur, dat losjes gebaseerd is op eerdere in dit universum uitgebrachte creaties. Het volgt de pogingen van een naamloze held (dat ben jij!) om te overleven en misschien zelfs te floreren op het barre oppervlak van ALTERNIA.

Deze uit losse episodes bestaande visuele roman speelt zich af in de tijd van Hiveswap: Act 1 en bevat de cast van Hiveswap: Act 2. Het avontuur zal fans van zowel Homestuck als Hiveswap die smachten naar een duisterder avontuur in het Alterniaanse landschap niet teleurstellen.

Pesterquest
Wat zich allemaal heeft afgespeeld is niet helemaal duidelijk, en dat is waarschijnlijk jouw fout. Zet je visuele romanavontuur voort in de wereld van Homestuck! Bemoei jezelf met de levens van geliefde personages! Ga eten bij de Olive Garden!

In 14 afleveringen duik je dieper in de wereld van Homestuck en maak je opnieuw kennis met wel 20 bekende vrienden in gloednieuwe verhalen over de klassieke cast van Homestuck, zowel buitenaards als aards.


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.