NL PS5 / PS4
Pesterquest

SAVE: 50%

Ends: 22 mei 2024

Press "Notify when price drops" button to track Pesterquest price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 7 dec. 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: SURPRISE ATTACK

Cheats:

Highest price

€14.99

Lowest price

€7.49

Lowest PS+ price

€8.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 2

Pesterquest

Release date: 7 dec. 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: SURPRISE ATTACK

Cheats:

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Deel 2 van de MSPA Reader Saga.

Aanvaard een missie van episch belang in Pesterquest, een even grimmige als grappige visuele roman die plaatsvindt in het universum van Homestuck/Hiveswap, bedacht door de Amerikaanse auteur en tekenaar Andrew Hussie.

Wat zich allemaal heeft afgespeeld is niet helemaal duidelijk, en dat is waarschijnlijk jouw fout. Zet je visuele romanavontuur voort in de wereld van Homestuck! Bemoei jezelf met de levens van geliefde personages! Ga eten bij de Olive Garden!

In 14 afleveringen duik je dieper in de wereld van Homestuck en maak je opnieuw kennis met wel 20 bekende vrienden in gloednieuwe verhalen over de klassieke cast van Homestuck, zowel buitenaards als aards.

Ga door met het vinden van vrienden voor MSPA Reader uit Hiveswap Friendsim, waarbij je in elke aflevering een relatie opbouwt met een nieuw personage.

Deze nieuwe release voor consoles bevat alle 14 afleveringen van deze episodische serie. Hij is los te koop of als onderdeel van de Pestersim-bundel. Hiveswap Friendsim en de opvolger Pesterquest zijn hierin voor een vriendenprijsje gebundeld als de MSPA Reader Saga.


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.