Press "Notify when price drops" button to track Gladiator's Arena price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 31 jan. 2024

Genre: Fighting / Action

Rating:

Publisher: Afil Games

Cheats:

Subtitles: English

Highest price

€4.99

Lowest price

€4.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Gladiator's Arena

Release date: 31 jan. 2024

Genre: Fighting / Action

Rating:

Publisher: Afil Games

Cheats:

Subtitles: English

Durft u de grootsheid van de Gladiator Arena aan te gaan? Wij presenteren u het ultieme actie- en strategiespel: Gladiator's Arena! Maak u klaar om ondergedompeld te worden in een epische wereld, waar u de rol aanneemt van een gladiator die voorbestemd is om wilde beesten en meedogenloze krijgers te verslaan in het imposante Colosseum.

Epische uitdagingen wachten op u: In Gladiator's Arena zult u worden getest in gevechten van legendarische proporties. Sta tegenover woeste beesten en vaardige vijanden terwijl u strijdt om de grootste gladiator aller tijden te worden. Beheers ongeëvenaarde gevechtstechnieken en bewijs dat u het waard bent om in het middelpunt van het Colosseum te staan!

Beheers diverse vaardigheden: Aanpassing is de sleutel tot overwinning! Met een breed scala aan vaardigheden kunt u uw gladiator vormgeven naar uw favoriete speelstijl. Kies uit klassieke wapens zoals bogen, zwaarden, hamers en nog veel meer. Elk wapen heeft zijn eigen set van bewegingen en unieke strategieën, wat zorgt voor een gevarieerde en opwindende gevechtservaring.

Verbeter uw onstuitbare krijger: Uw reis draait niet alleen om glorie in de arena's, maar ook om persoonlijke groei. Verbeter uw eigenschappen en statistieken terwijl u ervaring opdoet en spectaculaire overwinningen behaalt. Verkrijg krachtige buffs om uw kracht en uithoudingsvermogen verder te vergroten. Word de ultieme gladiator die niemand durft uit te dagen!

Het is tijd om de Gladiator's Arena te betreden! Schaf dit geweldige spel nu aan en maak u klaar voor een avontuur vol adrenaline, actie en onvergetelijke gevechten! Daag uzelf uit om de ultieme kampioen te worden en laat uw stempel achter als de meest geduchte gladiator aller tijden.


Eén offline speler
Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.