Press "Notify when price drops" button to track Sky Runners Infinite: Parkour price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 8 dec. 2023

Genre: Action / Adventure / Simulation

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English

Highest price

€9.99

Lowest price

€2.99

Lowest PS+ price

€2.49

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 1

Sky Runners Infinite: Parkour

Release date: 8 dec. 2023

Genre: Action / Adventure / Simulation

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
"Sky Runners Infinite: Parkour" is het ultieme cyberpunk endless runner-spel dat je ademloos achterlaat! Pas je personage aan met de nieuwste urban hypebeast-accessoires en ontvlucht de kwaadaardige Panopticon terwijl je hun agenten uitschakelt. Doe aan parkour, glijd, spring en ontwijk obstakels terwijl je munten verzamelt om nieuwe kleding, wapens en upgrades te kopen. Met meeslepend gameplay, verbluffende graphics en een elektrificerende soundtrack is "Sky Runners Infinite: Parkour" het perfecte spel voor actieliefhebbers die eindeloos vermaak willen. Rust jezelf uit en sluit je vandaag nog aan bij de ultieme strijd tegen Panopticon!

In een wereld waar technologie en wetenschap ongekende hoogten hebben bereikt, worden de mensen in de stad voortdurend in de gaten gehouden door een machtige overheidsentiteit die bekendstaat als de Panopticon. De controle van de Panopticon over de stad is absoluut, met geavanceerde surveillancesystemen en handhavingsdrones die elke beweging van de burgers volgen. Maar een groep rebellen, bekend als de Sky Runners, heeft een manier ontdekt om aan het waakzame oog van de Panopticon te onts snappen.
Als nieuw lid van de Sky Runners ben jij uitgekozen voor een gevaarlijke missie: het verzamelen en verspreiden van informatie over de sinistere plannen van de Panopticon en het verstoren van hun inspanningen om controle te behouden. Je moet rennen, springen en glijden door de torenhoge wolkenkrabbers van de stad, gebruikmakend van je parkourvaardigheden om de agenten van de Panopticon te ontwijken en terug te vechten tegen hun drones. Zal het je lukken om een verschil te maken en de Sky Runners te helpen vrijheid te brengen naar de mensen in de stad?


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.