Press "Notify when price drops" button to track Survival Raft Simulator - Lost at Sea price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 15 dec. 2023

Genre: Action / Sports / Simulation

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Highest price

€19.99

Lowest price

€19.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

1.5 / 5

Ratings: 52

RAFT SURVIVAL SIMULATOR

Release date: 15 dec. 2023

Genre: Action / Sports / Simulation

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Welkom in de wereld van "Survival Raft Simulator - Lost at Sea" - een meeslepende overlevingssimulator op zee! Bevind je je midden op de oceaan op een klein, geïmproviseerd vlot, en het is jouw taak om van dit bescheiden transportmiddel een bloeiend drijvend toevluchtsoord te maken. Je overleving hangt af van je vindingrijkheid, creatief denken en vermogen om de hulpbronnen die de oceaan biedt te benutten.

Belangrijkste kenmerken van het spel:
1. Verschillende items maken: gebruik de hulpbronnen die de oceaan biedt om verschillende items voor je vlot te maken. Begin met eenvoudige hulpmiddelen en evolueer geleidelijk naar complexere structuren.
2. Voorwerpen vasthaken: Gebruik een grijphaak om drijvende voorwerpen vakkundig vast te pakken. Hierdoor kun je niet alleen waardevolle hulpbronnen verzamelen, maar kun je ook gevaren vermijden die op de loer liggen in de wateren.
3. Vissen en koken: de oceaan wemelt van de diverse vissen. Ga vissen, vang vis en gebruik ze om te koken. Stil je honger om op krachten te blijven in deze meedogenloze omgeving.
4. Waterfiltratie: Omdat oceaanwater niet altijd geschikt is om te drinken, moet je een filtersysteem ontwikkelen om de toevoer van schoon en veilig water te garanderen. Dit is een belangrijk aspect van je overleving.
5. Haaienaanvallen: wees voorzichtig, want haaien patrouilleren in deze wateren! Ontwikkel verdedigingsmechanismen en leer aanvallen van deze agressieve roofdieren af te weren.
6. Decoratief bouwen: Geef uw vlot een unieke uitstraling door verschillende decoratieve elementen toe te voegen. Creëer een gezellige ruimte om te overleven terwijl je door de uitdagingen van het leven in de oceaan navigeert.
7. Het vlot uitbreiden: ga vooruit door je drijvende basis te upgraden. Vergroot de grootte van je vlot, voeg nieuwe secties toe en verbeter je overlevingsmogelijkheden.

Dompel jezelf onder in de boeiende wereld van "Survival Raft Simulator - Lost at Sea" en laat je overlevingsvaardigheden zien in de barre omstandigheden van de oceaan, waar elke beslissing belangrijk is voor je voortgang en overleving.


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.