Press "Notify when price drops" button to track The Rumble Fish + price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 20 dec. 2023

Genre: Fighting

Rating:

Publisher: 3GOO K.K.

Cheats:

Subtitles: English, Japanese

Voice: Japanese

Highest price

€7.99

Lowest price

€6.39

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 1

The Rumble Fish +

Release date: 20 dec. 2023

Genre: Fighting

Rating:

Publisher: 3GOO K.K.

Cheats:

Subtitles: English, Japanese

Voice: Japanese

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
"+" betekent nieuwe mogelijkheden...
De arcadeversie van The Rumble Fish + is terug met nieuwe functies!

The Rumble Fish, een spel dat in 2004 werd ontwikkeld door DIMPS en bekend staat om zijn vloeiende animaties en diepgaande spelmechanica, is terug als The Rumble Fish +, boordevol nieuwe functies.

Van online PvP met rollback-netcode tot een trainingsmodus met functies als CPU-opname en -weergave, alles wat je nodig hebt als liefhebber van vechtspellen is hier!

Belangrijkste spelmodi:
Arcade
Lokale PvP
Online PvP
Training

Nieuwe functie: Er is een functie voor het opnemen en afspelen van CPU toegevoegd als instelling voor vijandelijk gedrag in de trainingmodus. Nu kun je inputs voor CPU opnemen en afspelen om tegen te oefenen.

Kleuren van personages selecteren:
Wanneer je een personage selecteert in het scherm voor personageselectie, kun je verschillende kleuren voor het personage kiezen, afhankelijk van de knop die je indrukt (LP, LK, SP, SK, D, START). De standaardkleur is LP.

Hoe speel je als Greed?
Voer in het personage selectiescherm het volgende commando in.
1. RECHTS x2 met je cursor op Orville
2. LINKS x1 met je cursor op Typhon
3. LINKS x3 met je cursor op Boyd
4. RECHTS x2 met je cursor op Zen
Druk ten slotte op UP en Greed verschijnt als een selecteerbaar personage.

Het verhaal:
Het is het einde van de 20e eeuw... Een grootschalige natuurramp treft het oosten van een land. Het vaagde de financiële sector weg en resulteerde in een duizelingwekkend verlies aan mensenlevens.

Aan het begin van de 21e eeuw begon het conglomeraat PROBE-NEXUS, beter bekend als Probe, met de wederopbouw van dat oostelijke gebied. Er werd kolossaal kapitaal en geavanceerde technologie in de wederopbouw gestoken. Wolkenkrabbers die de oude hoogbouw te schande maakten, samen met 's werelds grootste winkelcentrum en recreatiefaciliteiten. Dit was de schitterende geboorte van een symbool voor de nieuwe eeuw. Het werd Zone Prime gedoopt.

En nu, in een onbebouwde sector van het westelijke blok, was er een gebied dat bekend stond als de sloppenwijken...


Offlinemultiplayer (2 spelers)
Onlinemultiplayer (2-3 spelers). Er is een betaald PlayStation Plus-lidmaatschap vereist. Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Onlinefuncties vereisen een account en zijn onderworpen aan de servicevoorwaarden (playstationnetwork.com/terms-of-service), het privacybeleid (playstationnetwork.com/privacy-policy) en het privacybeleid van de uitgever van de game.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.