NL PS4
Astro Miner

SAVE: 35%/70%

Ends: 8 mei 2024

Press "Notify when price drops" button to track Astro Miner price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 22 dec. 2023

Genre: Action / Adventure

Rating:

Cheats:

Subtitles: English

Highest price

€4.99

Lowest price

€3.24

Lowest PS+ price

€1.49

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.24 / 5

Ratings: 54

Astro Miner

Release date: 22 dec. 2023

Genre: Action / Adventure

Rating:

Cheats:

Subtitles: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
In Astro Miner van CrazyLabs kun je naar bijzondere planeten met verschillende terreinen vliegen en waardevolle mineralen delven om ze in je basis te verkopen. Maak gangen om stapels kristallen te bereiken of doe het op je eigen manier en ontgin waar je maar wilt met behulp van dynamiet. Huur arbeiders in en bouw een automatische mijnbouwmachine om je werk te versnellen!

Naarmate de tijd verstrijkt, wordt het moeilijker om te mijnen vanwege de moeilijkere terreinen. Verzamel geld om verschillende upgrades te kopen voor je mijnbouwmachine, arbeiders, vacuümkanon, je personage en de rugzak die je draagt. Zo ben je goed voorbereid en krijg je alle mineralen er veel sneller uit!

Gebruik power-ups zoals een grotere rugzakcapaciteit, een magneet die kristallen aantrekt of een jetpack die niet alleen de bewegingssnelheid verhoogt, maar ook het terrein doet smelten. Ze zijn echter niet gratis. Om ze te gebruiken, moet je door het portaal op de planeet gaan en jezelf naar de ondergrond teleporteren om gouden munten te vinden. Je kunt ze ook uitgeven om verschillende karakterskins, stofzuigers en zelfs voertuigen te kopen! Ja, dat lees je goed, want wie wil er nou niet op een hoverboard rijden op een onbekende planeet?

Als je niet alleen wilt mijnen, nodig dan een vriend uit om samen te spelen in de co-op modus en deel de taken! Kies je favoriete skins, spring op de hoverboards en word samen rijk door kleurrijke mineralen te verkopen!

Pas op, in het terrein kun je fossielen vinden van wezens die ooit op de planeet leefden. Dankzij supertechnologie kun je ze terugbrengen naar de wereld en ze jou laten volgen, wat je verschillende bonussen oplevert!

Kenmerken:
- reis door meerdere onbekende en mysterieuze planeten
- ontgin waardevolle kristallen op verschillende terreinen met je vacuümkanon
- verkoop de verzamelde kristallen in je basis om veel geld te verdienen
- speel in co-op modus voor maximaal 2 spelers en deel de taken!
- geef je geld uit om verschillende upgrades te kopen: capaciteit, kracht, snelheid, arbeiders, mijnbouwsnelheid en opslag van je automatische mijnbouwmachine
- Als je moeite hebt met mijnen, gebruik dan power-ups of blaas het gebied op met dynamiet!
- teleporteer naar de ondergrondse om gouden munten te vinden of voltooi missies om ze te krijgen
- bezoek de maan en kijk welke beloningen daar op je wachten
- geef je munten uit om te gekke skins en een hoverboard-voertuig vrij te spelen
- vind fossielen van verschillende verbazingwekkende wezens die ooit de planeten bewoonden
- Breng deze wezens weer tot leven, vraag ze om je te volgen en geniet van de extra bonussen die ze je geven!

Ga nu! Trek je ruimtepak aan, ontdek nieuwe planeten met hun terreinen en mijn naar waardevolle kristallen!


Offlinemultiplayer (2 spelers)
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Optionele aankopen binnen de game
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.