Press "Notify when price drops" button to track Buried Alive: Breathless Rescue price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 22 dec. 2023

Genre: Action / Strategy / Simulation

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English, Russian

Highest price

€17.99

Lowest price

€17.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

1 / 5

Ratings: 1

Buried Alive: Breathless Rescue

Release date: 22 dec. 2023

Genre: Action / Strategy / Simulation

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English, Russian

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Aandacht, dappere ziel! Ben je klaar om aan een huiveringwekkend avontuur te beginnen? Ervaar de ultieme test van intelligentie, moed en vastberadenheid in dit hartversnellende spel. Jouw missie: ontsnap aan de verstikkende greep van de doodskist en vind je weg naar vrijheid!
▪ Ontdek Geheimen: Word wakker in een desolate crypte, gehuld in duisternis. Vind een met bloed besmeerde oude vleermuis en een cryptische boodschap die je uitnodigt om mysteries te onthullen.
▪ Verken en Graaf op: Duik in ijzige diepten, doorzoek overal, los puzzels op en vind verborgen aanwijzingen die leiden naar ontsnapping. Wees op je hoede voor op de loer liggend gevaar.
▪ Test je Vindingrijkheid: Overleven hangt af van snel denken, ingewikkelde puzzels oplossen, raadsels ontcijferen en verborgen doorgangen ontgrendelen.
▪ Ontdek een Duister Verhaal: Waag je dieper en onthul een huiveringwekkend verhaal van wanhoop. Kom achter het verhaal achter de vleermuis en de boodschap, en onthul ijzingwekkende geheimen.
▪ Ontsnappen of Toegeven: Beslissingen bepalen je lot. Overwin je angsten, ontsnap aan de greep van de crypte, of geef toe aan de verterende duisternis. De tijd is beperkt.
Confronteer je angsten, daag je intellect uit, vecht voor je overleving. Ontsnap uit het graf en zie het daglicht? De crypte roept!


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.