Press "Notify when price drops" button to track Pigeon Simulator Survival price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 5 jan. 2024

Genre: Adventure / Simulation / Simulator

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English

Highest price

€14.99

Lowest price

€14.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

1.4 / 5

Ratings: 5

The Pigeon - Simulator

Release date: 5 jan. 2024

Genre: Adventure / Simulation / Simulator

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Stap in de verenige schoenen van een dappere duif in het hart van een bruisend park met Pigeon Simulator Survival! Dit unieke spel belooft een grillig en uiterst vermakelijk avontuur dat je lachspieren zal kietelen en je steeds weer terug zal laten komen voor meer.

• Wees de Duif: Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om een duif te zijn? Nu is je kans om erachter te komen! Neem de rol aan van een duif en omarm je innerlijke vogelavonturier.

• Park Speeltuin: Verken een levendig en bruisend park vol leven, vol geheimen en wachtend op jouw gevederde streken. Van picknicks tot speeltuinen, elk hoekje is een nieuwe kans voor plezier.

• Gezochte Sterren: Hoe meer narigheid je uithaalt, hoe meer gezochte sterren je verdient! Daag jezelf uit om de grenzen van duivenstreken te verleggen en verdien je vogelstrepen.

• Ren voor de 'Politie': Maak te veel problemen en de 'politie'-personages zitten je op de hielen! Kun je ze slim af zijn en je gevederde streken voortzetten?

• Beheer van Middelen: Hou nauwlettend de gezondheid en uithoudingsvermogen van je duif in de gaten. Verslind verspreide voedselitems om je energie aan te vullen en in topvorm te blijven voor het vliegen. Vergeet niet om tussen luchtkunsten door even op adem te komen!

• Eenvoudige Besturing: Bestuur naadloos de bewegingen van je duif met intuïtieve knoppenindelingen. Sprint, duik en zweef met gratie terwijl je de wonderen van het park verkent.

• Super Duivenkrachten: Ontketen krachtige superaanvallen die zowel mensen als duiven in ontzag zullen achterlaten. Combineer de linker- en rechtertrekkers voor elektrificerende bewegingen die de kansen in jouw voordeel doen keren!

Pigeon Simulator Survival is niet zomaar een spel; het is een opwindend avontuur in de veren van een dappere duif.


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.