Press "Notify when price drops" button to track Legend of Keepers + Ruinarch: Bundle price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 15 jan. 2024

Genre: Strategy

Rating:

Publisher: KLABATER

Cheats:

Main game: Legend of Keepers: Career of a Dungeon Manager

Subtitles: Chamorro, Chinese, Czech, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Turkish

Voice: English

Highest price

€49.99

Lowest price

€32.49

Lowest PS+ price

€29.99

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4 / 5

Ratings: 54

Release date: 15 jan. 2024

Genre: Strategy

Rating:

Publisher: KLABATER

Cheats:

Main game: Legend of Keepers: Career of a Dungeon Manager

Subtitles: Chamorro, Chinese, Czech, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Turkish

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Legend of Keepers:
In deze originele mix van Dungeon Management en Roguelite leid je je carrière als Dungeon Manager!

RogueDefender
Elke run zal anders zijn, maar de spelers behouden een aantal van de bonussen van hun Master tussen de runs door. Zoals we al hebben gezegd, is ons spel een mix tussen Roguelite en Dungeon Management. Hoe hebben we dat bereikt? Door veel tests uit te voeren om de perfecte balans te vinden tussen beheer en kerkerfases!"

Dungeon-fase
Eerst moet je je verdediging plannen tegen een groep avonturiers. Controleer hun statistieken en weerstanden en plaats dan de beste vallen en monsters om ze te verslaan! Wanneer je denkt dat je kerker klaar is, kan het kruipen beginnen!

Je zal dan kunnen toekijken hoe die helden sterven! Het is een omgekeerde dungeon crawler: helden bewegen door je dungeon en activeren de vallen die je hebt geplaatst. Wanneer een groep avonturiers een groep monsters tegenkomt die jij in je kerker hebt geplaatst, zal er een beurtgevecht plaatsvinden!
Inclusief alle uitbreidingen:
Legend of Keepers: Soul Smugglers
Legend of Keepers: Feed the Troll
Legend of Keepers: Return of the Goddess
Legend of Keepers: Supporter Pack

Ruinarch:
Evil overlord simulator met een focus op het genereren van verhalen.

Er zijn veel manieren om slecht te zijn. Kies uit drie overlord Archetypes - elk biedt je een andere speelstijl. Wil je je richten op pure vernietiging of hou je meer van een subtielere poppenspeleraanpak?

Je kunt experimenteren door destructieve spreuken te combineren.
De eenvoudigste manier om dorpelingen uit te roeien is door gewoon krachtige spreuken uit te spreken, zoals Aardbevingen, Bliksem en meer. Maar wat gebeurt er als je een meteoor naar een giftige plas slingert? Giftige meteoorexplosies, dat gebeurt er! En dat is nog maar een van de vele snode manieren waarop je elementaire interacties kunt combineren.

Je kunt dorpsbewoners aandoen met gebreken.
Natuurlijk kun je de wereld gewoon vernietigen met ijs en vuur, maar het echte plezier begint pas als je je met de levens van de dorpelingen bemoeit en ze in meeslepende en tragische situaties brengt! Veroordeel een vervelende echtgenoot met Ontrouw en kijk naar het vuurwerk zodra je zijn vrouw over zijn wandaden vertelt.

Je kunt monsters voortbrengen om dorpelingen te ontvoeren en lastig te vallen.
Je kunt een rondzwervend monster vangen of grijpen en het dan fokken in je Kennel. Zo kun je ze oproepen als onderdeel van je monsterfeesten. Creëer monster groepen om dorpelingen te grijpen of dorpen te overvallen.

Je kunt kwaadaardige informatie verspreiden.
Met je Beholderstructuur kun je Eyes over de hele wereld laten spawnen om informatie te verzamelen. Heb je een Ridder een Sjamaan's Potion zien stelen? Sla het op als een Intel en vertel het dan aan de Sjamaan!


Eén offline speler


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.