Press "Notify when price drops" button to track Poppy Playtime: Chapter 1 price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 15 jan. 2024

Genre: Horror

Rating:

Publisher: Mob Entertainment, Inc.

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English, Portuguese, Spanish

Highest price

€4.49

Lowest price

€4.49

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.73 / 5

Ratings: 1521

Poppy Playtime: Chapter 1

Release date: 15 jan. 2024

Genre: Horror

Rating:

Publisher: Mob Entertainment, Inc.

Cheats:

Subtitles: English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English, Portuguese, Spanish

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Je moet in leven blijven in dit horror-/puzzelavontuur. Probeer het wraakzuchtige speelgoed te overleven dat op je wacht in de verlaten speelgoedfabriek. Gebruik je GrabPack om elektrische circuits te hacken of items van een afstand te pakken. Verken de mysterieuze faciliteit... en laat je niet betrappen.

Welkom bij Playtime Co.!
Playtime Co. was ooit de koning van de speelgoedindustrie... totdat iedereen in de fabriek op een dag in het niets verdween. Nu, jaren later, moet je de fabriek verkennen en de waarheid ontdekken.

Het speelgoed
Het speelgoed van Playtime Co. is een levendig stel! We hebben Boogie Bot, Huggy Wuggy, Catbee, Poppy en meer! Als je toch hier bent, waarom breng je dan niet even een bezoekje aan het speelgoed? Misschien maak je wel een paar nieuwe vrienden...

Het GrabPack
Deze geweldige GrabPack is een draagbare rugzak, vergezeld van 2 kunsthanden die via staaldraad zijn bevestigd. Met deze handige, geavanceerde tool zijn er geen grenzen aan wat medewerkers van Playtime Co. kunnen bereiken! De volgende lijst met functies zou u moeten helpen om u te laten zien wat de GrabPack te bieden heeft:
• De krachtige greep van de handen maakt het gemakkelijk verplaatsen van zware voorwerpen mogelijk!
• Een lange en flexibele draad geeft elke werknemer de mogelijkheid om te bereiken wat hij nodig heeft!
• De staaldraad maakt het geleiden van elektriciteit een fluitje van een cent!

Nu met verbeterde functies!
De PlayStation®-versie van Poppy Playtime: Chapter 1 bevat grafische verbeteringen, gameplay-verbeteringen, nieuwe opties, extra lokalisatieondersteuning, bugfixes en meer!

Blijf je niet rondhangen? Er staat veel leuks voor je klaar. Het is bijna speeltijd...


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.