Press "Notify when price drops" button to track My Bakery Empire price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 23 feb. 2024

Genre: Casual / Simulator

Rating:

Cheats:

Subtitles: English

Highest price

€7.99

Lowest price

€6.39

Lowest PS+ price

€3.19

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.33 / 5

Ratings: 9

My Bakery Empire

Release date: 23 feb. 2024

Genre: Casual / Simulator

Rating:

Cheats:

Subtitles: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Leer hoe je heerlijke toetjes bakt, zoals cupcakes, smoothies, donuts en taarten! Met jouw hulp als taartenmaakster wordt Lizzie de meest getalenteerde patissier ooit!

Neem specifieke bestellingen van klanten aan en bedien ze met een glimlach. Zorg ervoor dat ze krijgen waar ze om gevraagd hebben, of het nu koekjes met roze glazuur en hagelslag, donuts met gekleurd glazuur of regenboogtaarten zijn! Je zult dol zijn op dit smakelijke bakkerijverhaal-spel, en hier is een kleine waarschuwing - het zal je hongerig maken!

Veel plezier met het openen van vele heerlijke bakkerijen, bakken met Lizzie en een echte bakker worden die beroemd is om prachtige, smakelijke lekkernijen! Bouw je bakkerijbedrijf en dompel jezelf onder in de aromatische wonderen van een bruisende bakkerij met een vleugje koekjesjam zoetheid!

Kenmerken:
- leer hoe je tonnen toetjes bakt uit zo veel lekkere recepten!
- neem specifieke bestellingen aan van je klanten en zorg ervoor dat ze krijgen waar ze om gevraagd hebben
- bak de lekkerste toetjes ooit, van appel yoghurt smoothies en overheerlijke cupcakes tot prinsessen verjaardagstaarten!
- maak je taarten extra fancy met kleurrijke taartdecoraties
- Kleed Lizzie aan als de echte bakker die ze is! Geef haar een mooie koksmuts en een schattig schort
- Laat je zoete bakkerijvaardigheden zien en win de eerste prijs bij bakwedstrijden en taartbeurzen!
- Help Lizzie met het openen van een taartenbakkerij... en nog een taartenbakkerij... en nog een taartenbakkerij!

Heerlijke dessertrecepten koken in Lizzie's keuken is nog nooit zo makkelijk geweest! Voel de kookkoorts en help haar de lekkerste gebakjes ooit te bakken!


Eén offline speler
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Optionele aankopen binnen de game
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.