Press "Notify when price drops" button to track Ruff Ghanor price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 24 feb. 2024

Genre: Role playing games / Strategy

Rating:

Publisher: DX Gameworks LLC

Cheats:

Subtitles: English, Portuguese

Voice: English, Portuguese

Highest price

€29.99

Lowest price

€29.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4 / 5

Ratings: 2

Ruff Ghanor

Release date: 24 feb. 2024

Genre: Role playing games / Strategy

Rating:

Publisher: DX Gameworks LLC

Cheats:

Subtitles: English, Portuguese

Voice: English, Portuguese

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Maak je klaar voor een epische en uitdagende reis, waarin je Ruff Ghanor wordt, de jonge geestelijke die voorbestemd is om de tiran Rode Draak, Zamir, te confronteren en het koninkrijk te bevrijden van zijn meedogenloze onderdrukking. Getraind door de monniken van het Sint-Arnoldusklooster, zal Ruff het opnemen tegen de krachten van de angstaanjagende draak om zijn volk te beschermen, terwijl hij de waarheid over zichzelf ontdekt.

Beheers de Deckbuilding-strategie!
Elke verzamelde kaart vertegenwoordigt een cruciale actie. Bouw het perfecte deck, bedenk je strategie, en creëer krachtige synergieën naarmate je vordert. Toon je moed en sluwheid in een spel dat strategie, avontuur en verhaal op een ongeëvenaarde manier combineert.

De Magie van Ruff Ghanor!
Stap in een boeiende wereld, geïnspireerd door een bestverkopende fantasyroman, en sta voor verschillende soorten ontmoetingen, van intense gevechten tot momenten van exploratie en verhalen die de cruciale gebeurtenissen uit het boek tot leven brengen. Verzamel trouwe bondgenoten, elk met hun eigen speciale deck, en neem de dynamiek van de strijd naar een geheel nieuw niveau.


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.