Press "Notify when price drops" button to track Frictional Collection price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 24 feb. 2024

Genre: Action / Adventure / Horror

Rating:

Publisher: FRICTIONAL GAMES AB

Cheats:

Main game: SOMA

Subtitles: English, French, German, Italian, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English

Highest price

€89.99

Lowest price

€71.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.51 / 5

Ratings: 23742

Release date: 24 feb. 2024

Genre: Action / Adventure / Horror

Rating:

Publisher: FRICTIONAL GAMES AB

Cheats:

Main game: SOMA

Subtitles: English, French, German, Italian, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Amnesia: The Bunker
Amnesia: The Bunker is een first-person horrorgame in een verlaten bunker uit de Eerste Wereldoorlog. Neem het op tegen beklemmende nachtmerries in de duisternis. Vind en gebruik nieuw gereedschap en wapens, maar zorg ervoor dat het licht niet uitvalt om levend te kunnen ontsnappen.

Amnesia: Rebirth
Een nieuwe afdaling in de duisternis van de hand van de makers van de iconische Amnesia-serie. Een aangrijpende reis door een troosteloos, wanhopig bestaan test de grenzen van de menselijke veerkracht. Ook beschikbaar in Adventure Mode voor wie het verhaal en avontuur wil beleven zonder de horror.

Amnesia: Collection
In Amesia: The Dark Descent sta je in de schoenen van Daniel, di wakker wordt in een afgelegen kasteel maar zich het verleden amper herinnert. Terwijl je door enge gangen dwaalt, moet je de verontrustende herinneringen van Daniel verzamelen en de verschrikkingen ontdekken die daaraan ten grondslag liggen.

In Amnesia: A Machine For Pigs ontwaakt fabriekseigenaar Oswald Mandus in zijn bed met torenhoge koorts en gekweld door een nachtmerrie met een donkere, helse machine. Het enige dat hij nog weet is dat zijn kinderen groot gevaar lopen en het is aan hem om ze te redden.

In Amnesia: Justine doorloop je een serie proeven die door een krankzinnige geest zijn ontworpen. Riskeer je jouw eigen leven om dat van anderen te redden?"

SOMA
Van de makers van Amnesia: The Dark Descent komt SOMA, een sci-fi horrorgame die zich afspeelt onder de golven van de Atlantische Oceaan. Overleef een vijandige wereld die je aan je eigen bestaan zal doen twijfelen.


Eén offline speler
Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.