Press "Notify when price drops" button to track DRAGON BALL FighterZ - FighterZ Edition PS4 and PS5 price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 29 feb. 2024

Genre: Fighting

Rating:

Publisher: BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT EUROPE

Cheats:

Highest price

€99.99

Lowest price

€14.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.33 / 5

Ratings: 53765

Release date: 29 feb. 2024

Genre: Fighting

Rating:

Publisher: BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT EUROPE

Cheats:

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
De FighterZ Edition bevat:
• DRAGON BALL FighterZ
• FighterZ Pass
- Android 21 Unlock

DRAGON BALL FighterZ is ontstaan uit wat de DRAGON BALL-serie zo geliefd en populair maakt: eindeloos spectaculaire gevechten met krachtige vechters.

Voor de game is samengewerkt met Arc System Works voor hoogwaardige animebeelden en eenvoudig te leren maar moeilijk onder de knie te krijgen vecht-gameplay.

3-tegen-3 Tag/Support
Bouw het team van je dromen en scherp je vaardigheden verder aan voor tag-combinaties op hoge snelheid.

Spannende onlinefuncties
Ranked matches, interactieve lobby, krankzinnige Party Match voor zes spelers... Er is voor ieder wat wils!

Exclusieve verhaalmodus
Ontdek een nog niet eerder gezien scenario met Android 21, een gloednieuw personage ontwikkeld onder toezicht van Akira Toriyama zelf.


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.