Press "Notify when price drops" button to track SOL CRESTA Complete Set price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 4 apr. 2024

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: PLATINUMGAMES INC.

Cheats:

Highest price

€24.99

Lowest price

€24.99

Lowest PS+ price

€22.49

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.49 / 5

Ratings: 101

Release date: 4 apr. 2024

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: PLATINUMGAMES INC.

Cheats:

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
De SOL CRESTA Complete Set bevat:

-SOL CRESTA
-SOL CRESTA Dramatic DLC
-SOL CRESTA 'Legendary Fighters' DLC-set:
"CR47" DLC
"Wing Galiber" DLC
"Wing Galiber II" DLC

Let op: Zorg dat je geen dubbele aankopen doet als je.

Bestuur 3 schepen en bevrijd het zonnestelsel uit de klauwen van het kwaad in deze schietgame vol vrijheid!

De NEO-CLASSIC ARCADE-reeks van PlatinumGames houdt de sfeer en het plezier van klassieke games in ere, in combinatie met moderne technologie. Het eerste project van deze onderneming is Sol Cresta. Sol Cresta verbetert de dok- en formatiestrategieën van de klassieke schietgames Moon Cresta en Terra Cresta met een 'vrij doksysteem'. Het vlaggenschip Yamato, samengesteld uit de schepen Amaterasu, Tsukuyomi en Susano, kan verschillende aanvallen uitvoeren, afhankelijk van de formatie van de drie schepen. Het dokken, opsplitsen en opnieuw formeren van de schepen is de sleutel tot het verslaan van de binnendringende legers van Mandler.

Tijdens Mandlers invasie van het zonnestelsel heeft de mensheid een verpletterende nederlaag geleden. De mensen verloren de maan en werden verdreven van de aarde. Ze werden verjaagd naar het afgelegen Laomedeia, de twaalfde maan van Neptunus. Met hun laatste beetje hoop vormden ze het zonneherwinningsteam SOL CRESTA. Het lot van het zonnestelsel legden ze volledig in handen van de Yamato, een hypermodern dokgevechtsschip.

-Vrij dokken
De Yamato bestaat uit 3 schepen. In het begin vecht je met maar één schip, maar als je het juiste voorwerp oppikt, verschijnen er meer schepen voor een power-up! Dok en splits je op om je aanval te veranderen en gebruik verschillende formaties om toegang te krijgen tot een verbijsterend arsenaal.

Klassieke tachtigerjarenspanning
Sol Cresta's muziek is afkomstig van de legendarische chiptune-componist Yuzo Koshiro. De game is een eerbetoon aan het beeld en geluid van de vroegere Cresta-serie en brengt de arcadespanning van vroeger terug, zonder slechts een nostalgische herhalingsoefening te zijn. De game bevat zelfs een tijdlimiet, het topscorespeltype 'Caravan' en online klassementen.

-De nieuwe uitdaging van PlatinumGames
Wat zou er gebeuren als PlatinumGames, de ontwikkelaars van bevredigende games vol actie zoals Bayonetta, zich zouden vergrijpen aan shoot-'em-ups? Hier is je antwoord. De beelden zijn klassiek, maar de originaliteit en diepgang van de systemen en gameplay bieden een verfrissende, uitgebreide schietervaring die elke speelbeurt interessanter wordt.


Eén offline speler


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.