Press "Notify when price drops" button to track Weedcraft Inc and Moonshine Inc Complete Bundle price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 20 apr. 2024

Genre: Strategy / Simulation

Rating:

Publisher: KLABATER

Cheats:

Main game: Moonshine Inc.

Subtitles: Chinese, English, German, Japanese, Polish, Russian

Voice: English

Highest price

€39.99

Lowest price

€39.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.52 / 5

Ratings: 147

Moonshine Inc.
Moonshine Inc. - Original Score
Moonshine Inc. : Supporter Pack
Supporter Pack
Weedcraft Inc
Weedcraft Inc. - Official Soundtrack

Release date: 20 apr. 2024

Genre: Strategy / Simulation

Rating:

Publisher: KLABATER

Cheats:

Main game: Moonshine Inc.

Subtitles: Chinese, English, German, Japanese, Polish, Russian

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Weedcraft Inc verkent de productie, veredeling en verkoop van wiet in Amerika en graaft diep in de financiële, politieke en culturele aspecten van de complexe relatie van het land met deze lastige en veelbelovende plant.

Potentiële marihuana-moguls zullen zorgvuldig prioriteiten moeten stellen bij het beheren van de productie en distributie van hun wiet. Kweek killerplanten, kruis ze met elkaar om unieke soorten duivelssla te creëren, huur en beheer een groeiend personeelsbestand en wees voorbereid om de concurrentie aan te gaan. Net als in het echte leven biedt het bedrijf van bud volop kansen en een overvloed aan problemen. Bepaal wanneer en waar u extra risico wilt nemen om de winst te maximaliseren, maar wees voorzichtig, de politie en politici werken allemaal hun eigen invalshoeken.

Een belangrijk, controversieel onderwerp dat op een inzichtelijke en gedetailleerde manier wordt gepresenteerd, vormt een uitdaging voor degenen die de reefer zouden regeren, en biedt een reeks verschillende scenario's en unieke personages om mee (of rond) te werken terwijl je ontluikende imperium groeit. Of je nu kiest om met politici te kletsen, de politie te betalen, te vechten voor medische marihuanarechten of het juridische systeem te gebruiken, het is allemaal in naam van de plakkerige icky en je moordende bedrijfswinsten.
Deluxe Edition wordt geleverd met bijna twee uur aan chille beats rechtstreeks van Weedcraft Inc, gemalen en gerold door enkele van de beste Poolse hiphopproducers.
---

BEGINNEN MET PASSIE VOOR MOONSHINE
We houden van moonshin'. Er gaat niets boven goede drank. In Appalachia weten we dat maar al te goed. We hebben moonshine in ons bloed - in het geval van sommige old-timers, misschien zelfs letterlijk. We praten graag over likker, maken het, drinken het de hele dag - en we delen het ook graag! Hoe zit dat, mijn gaming vriend?

KRIJG DE KNOW-HOW EN AMBACHTELIJKE FIJNE LIKKERS
Wat is jouw favoriete alcohol? Weet je misschien hoe je het moet maken? Het is een ingewikkeld proces, maar met onze kennis kunnen we er wat licht op werpen, als je wilt; een beetje maanlicht - maneschijn! - om u door de processen van gisting, distillatie en bottelen te leiden.

RUN JE BASIS SLIM... EN WEES DISCREET
Drank maken is leuk, maar als je er ook nog geld mee verdient - dat is de manier van leven. Maar daarvoor moet je slim zijn, je basis goed beheren en de jongens in het blauw niet kwaad maken...
We hebben geprobeerd het leven van een moonshiner zo realistisch mogelijk weer te geven. Je beheert arbeiders die je uitrusting maken en onderhouden, je koopt ingrediënten, ontsluit technologieën, plant leveringen en financiën, zorgt dat je zo discreet mogelijk blijft - en beslist wie je vertrouwt en met wie je samenwerkt.

Zo is Moonshine Inc. ontstaan. Gemaakt voor moonshiners, amateurs, dromers en nieuwelingen. Ga zitten, start het spel, geniet van het maken en runnen van je bedrijf, en ontspan... tenslotte is niets illegaal totdat je gepakt wordt!

Ontvang een originele partituur en een digitaal artbook van Moonshine Inc in het Supporterspakket dat is inbegrepen in deze bundel.


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.