Press "Notify when price drops" button to track Save Me Mr. Tako: Definitive Edition price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 3 mei 2024

Genre: Action

Rating:

Publisher: Limited Run Games, Inc.

Cheats:

Subtitles: English, French, Japanese

Highest price

€11.99

Lowest price

€11.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Save Me Mr. Tako: Definitive Edition

Release date: 3 mei 2024

Genre: Action

Rating:

Publisher: Limited Run Games, Inc.

Cheats:

Subtitles: English, French, Japanese

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
In een wereld waar mensen en octopussen in oorlog zijn, is Tako een pacifistische kleine octopus die op een stormachtige nacht een vrouw redt van de verdrinkingsdood. Een fee ziet deze dappere daad en geeft hem de mogelijkheid om op het land te overleven. Terwijl hij de wereld rondreist, daagt Tako zijn familie en zijn volk uit in een poging conflicten tussen mensen en octopussen op te lossen, waardoor hij in de wortels van deze disfunctionele wereld terechtkomt.

Tako zal puzzels oplossen, vijanden in platforms veranderen door inkt naar ze te spugen, mysterieuze kerkers verkennen en hardnekkige bazen bevechten tijdens zijn missie om de oorlog tussen het onderzeese Octopus-koninkrijk en het aardse mensenrijk te beëindigen. Help jij deze dappere octopus zijn boodschap van tolerantie te verspreiden en beide soorten te leren in vrede en eenheid naast elkaar te bestaan?

Functies

- 6 werelden en meer dan 50 niveaus om te verkennen
- 50 verschillende hoeden die Tako kan dragen om speciale vaardigheden te verwerven
- Uitgebreide karakterdialoog met veel unieke en gedenkwaardige NPC's
- Side-quests, puzzels, minigames en 16 verschillende kerkers om te verkennen
- Meerdere selecteerbare paletten om het kleurenschema van het spel te wijzigen

Definitive Edition-functies

- Nieuwe moeilijkheidsgraden en herbalancering van het originele spel
- Hintsysteem, automatische paletoptie en meer verbeteringen in de levenskwaliteit
- Geluidssysteem om te luisteren naar de soundtrack gecomponeerd door Marc-Antoine Archier
- Nieuwe randafbeeldingen en extra inhoud


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.