NL PS5 / PS4
Tin Can + Starward Rogue Deluxe Bundle

SAVE: 40%/45%

Ends: 19 jun. 2024

Press "Notify when price drops" button to track Tin Can + Starward Rogue Deluxe Bundle price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 3 mei 2024

Genre: Simulation

Rating:

Publisher: KLABATER

Cheats:

Main game: Tin Can

Subtitles: Chinese, Czech, English, French, German, Japanese, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English

Highest price

€29.99

Lowest price

€17.99

Lowest PS+ price

€16.49

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.76 / 5

Ratings: 21

Starward Rogue
Starward Rogue: AuGMENTED
Tin Can
Tin Can - Official Soundtrack
Tin Can: Soundtrack

Release date: 3 mei 2024

Genre: Simulation

Rating:

Publisher: KLABATER

Cheats:

Main game: Tin Can

Subtitles: Chinese, Czech, English, French, German, Japanese, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Tin Can:
Als een willekeurig lid van het ruimteprogramma van je kolonie verlaat je Mars aan boord van een groot transportschip, maar de reactor van het schip wordt kritisch midden in je reis naar nieuwe horizonten. Al je tijd in de simulator heeft je niet voorbereid op zo'n nare situatie! Nu, drijvend in je ontsnappingscapsule, zonder FTL mogelijkheden, realiseer je je dat een gemakkelijke uitweg er niet in zat. Gebruik je eigen verstand om systemen te repareren, net zoals je je eigen PC zou repareren en bouwen, door individuele onderdelen te verwisselen en te repareren. Met een beetje geluk, kun je misschien eindelijk een veilige haven vinden...

Starward Rogue:
Starward Rogue is een bullet hell twin-stick shooter. Baan je een weg door de Megalith, een schurkachtig labyrint in de zijkant van een ster. Pas je mech aan met een enorme verscheidenheid aan wapens, extraatjes en upgrades. Bereid je voor op de gevaren die op de loer liggen in de diepten van de kerker.

De cultklassieke twin-stick Isaac-achtige waar je naar op zoek was en die je waarschijnlijk gemist hebt!


Gebruikt trilfunctie DUALSHOCK 4
Eén offline speler


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Je kunt deze content downloaden en spelen op de primaire PS5-console die aan je account is gekoppeld (via de instelling 'Console delen en offline spelen') en op alle andere PS5-consoles wanneer je inlogt met hetzelfde account.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.