Press "Notify when price drops" button to track Animal Hunting 3D price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 16 mei 2024

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: CHETRUSCA SOFTWORKS S.R.L

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Highest price

€6.99

Lowest price

€6.99

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3 / 5

Ratings: 4

Animal Hunting 3D

Release date: 16 mei 2024

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: CHETRUSCA SOFTWORKS S.R.L

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Als je deze game op PS5 wilt spelen, moet je systeem mogelijk worden geüpdatet naar de nieuwste systeemsoftware. Hoewel deze game op PS5 kan worden gespeeld, zijn bepaalde functies die op PS4 beschikbaar zijn mogelijk afwezig. Zie PlayStation.com/bc voor meer informatie.
Dompel je onder in de meeslepende wildernis van Animal Hunting 3D, waar elke stap een spannend avontuur is en elke schot telt. In dit meeslepende 3D-simulatiespel gaan spelers op reis als ervaren jagers, die diverse landschappen doorkruisen die bruisen van het leven. Van de majestueuze beren van het bos tot de ongrijpbare konijnen die door het struikgewas schieten, de jacht op prooi is even opwindend als uitdagend.

Uitgerust met een arsenaal aan wapens, variërend van betrouwbare geweren tot krachtige shotguns, moeten spelers hun scherpschuttervaardigheden aanscherpen om een ​​verscheidenheid aan wilde dieren op te sporen en neer te halen. Of je nu te maken hebt met het woeste wilde zwijn of de sluwe wolven van de nacht, precisie en strategie zijn van het grootste belang in deze ultieme test van jachtvaardigheid.

Maar de jacht eindigt niet met het vangen van de prooi. In Animal Hunting 3D kunnen spelers hun hard verdiende trofeeën inwisselen door ze te verkopen en waardevolle valuta te verdienen. Met elke succesvolle jacht ontgrendelen spelers toegang tot een scala aan upgrades, waaronder krachtigere vuurwapens, gespecialiseerde munitie en zelfs strakke nieuwe voertuigen om het ruige terrein te doorkruisen.

Verken uitgestrekte, open omgevingen rijk aan details, van dichte bossen tot uitgestrekte vlaktes, elk bevolkt met een uniek ecosysteem van wildlife. Of je nu op prooi jaagt onder de dekking van het eerste licht van de dageraad of de gevaren van de nachtelijke jacht trotseert, elk moment in Animal Hunting 3D is een hartverwarmend avontuur dat wacht om te worden ervaren.

Ben je klaar om gehoor te geven aan de roep van de wildernis en de ultieme jager te worden? Betreed de wereld van Animal Hunting 3D en laat de jacht beginnen.


Eén offline speler
Offline spelen ingeschakeld


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.