Press "Notify when price drops" button to track STAR WARS The Clone Wars price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 11 jun. 2024

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: DISNEY INTERACTIVE INC

Cheats:

Highest price

Lowest price

--

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

STAR WARS The Clone Wars

Release date: 11 jun. 2024

Genre: Shooter

Rating:

Publisher: DISNEY INTERACTIVE INC

Cheats:

Speel STAR WARS The Clone Wars, oorspronkelijk uitgebracht op de PlayStation®2-console, nu verbeterd met up-rendering, terugspoelen, quick save en aangepaste videofilters.

Je komt in het heetst van de strijd terecht in het meest onvergetelijke conflict van de melkweg. Voer als Anakin Skywalker, Mace Windu en Obi-Wan Kenobi het leger van de Republiek aan in de grootste veldslagen van de epische Clone Wars. Jouw opdracht: voorkom dat de Separatisten een oud massavernietigingswapen van de Sith weer in elkaar zetten!

• Ga verder waar Episode II eindigt. Speel de grootste veldslagen van de epische Clone Wars na.
• Zestien missies voor één speler op zes uitgestrekte werelden uit het Star Wars-universum.
• Bestuur vijf unieke voertuigen (slagschip van de Republiek, Speeder Bike, gevechtstank, Assault Walker en zelfs een Maru) tegen meer dan 30 verschillende gevechtseenheden.
• Missies variëren van intense man-tegen-man-gevechten tot enorme grootschalige veldslagen.
• Vier totaal verschillende multiplayerspeltypen: op teams gebaseerde strategie, deathmatch, king-of-the-hill en coöp-endurance.

Deze titel is geconverteerd van de PlayStation®2-versie naar de PlayStation®4- en PlayStation®5-consoles en heeft nieuwe functies. Daarom kunnen er momenten zijn waarop de titel verschilt van de PlayStation®2-versie of waarop de titel niet goed werkt vanwege bepaalde functies. Deze versie ondersteunt de randapparatuur van de PlayStation®2-console niet, waardoor sommige functies mogelijk niet beschikbaar zijn.


Offlinemultiplayer (2 spelers)


Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.